< Terug

Bauerfeind Run Performance Compression Socks Dames

Bauerfeind Run Performance Compression Socks Dames Bekijk groter

De Run Performance Compression Socks van Bauerfeind zijn compressiesokken speciaal ontwikkelt voor dames. De sokken bieden u gerichte ondersteuning, zodt u urenlang comfortabel kunt hardlopen!

Meer details

€ 44,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 3 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Sluiten goed aan
  • Speciaal voor dames
  • Eindigt net onder de knie

Omschrijving Bauerfeind Run Performance Compression Socks Dames

De Run Performance Compression Socks zijn compressiesokken van Bauerfeind die uw langste hardloopsessies aankunnen. De sokken zijn speciaal ontworpen voor dames en bieden daardoor gerichte ondersteuning aan uw kuitspieren. De elastische en ademende sokken sluiten perfect aan en bieden u optimale steun. 

Productspecificaties

  • Geschikt voor dames
  • Gerichte ondersteuning
  • Elastisch
  • Ademend
  • Sluiten goed aan
  • Materialen: polyamide, elastaan

Materialen

Polyamide 

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.   

Hoe kiest u de juiste maat?
Producten die met compressie werken moeten als een tweede huid om het lichaam zitten. Enkel zo kan een juiste werking gegarandeerd worden en kunnen de producten een optimale bescherming en verbetering van de prestaties bieden. Het is dus belangrijk om bij het meten de tijd te nemen, om zo de juiste maat te kunnen bestellen.
Dit kunt u doen door middel van de maattabellen, die u bovenaan deze pagina (bij de maten) kunt bekijken. Indien de gemeten waarden net tussen 2 maten vallen, kiest u het beste de kleinste maat.

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
EigenschappenAdemend, vochtgeleidend
Wasmachine bestendigJa
MateriaalElastaan, Polyamide
Alternatieven
Bauerfeind Outdoor Performance Compression Socks

Bauerfeind Compression Socks dames

Kleur (basis)Groen
GeslachtDames
MateriaalPolyamide
AntibacterieelJa
€ 44,95
Bekijk product
Compressiesokken

Kom langs in Alblasserdam!

Twijfelt u over de juiste maat? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee en geven u een passend advies. De koffie staat klaar!

Antilope Outdoor
Cortgene 9
2951 EA Alblasserdam

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel