< Terug

WandelHout Wandelstokjes

rating 9/10 (2 beoordelingen)

WandelHout is een handig en lichtgewicht tool bij (lange afstands-)wandelingen wanneer klachten ontstaan als opgezette en/of stijve handen en vingers.

Meer details

€ 14,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving WandelHout Wandelstokjes

Voor wie

WandelHout is gemaakt voor de wandelaar die zijn handen en vingers wil bewegen om de doorbloeding op gang te houden zodat vochtophoping vermindert en het wandelen plezieriger doet verlopen. Het gebruik is te vergelijken met het effect van Noords wandelen waarbij de handen en armen in beweging blijven.

Oorzaak  van vochtophoping ligt vermoedelijk in het naar beneden hangen van de armen waardoor de bloedcirculatie naar boven trager verloopt. Met het gebruik van WandelHout blijven de spieren in beweging en zo ook de bloedcirculatie optimaal.

Werking

Door lichtjes in WandelHout te knijpen en de handen te bewegen tijdens het lopen. Bovenlichaam beweegt mee op de tendens van het WandelHout-gebruik zodat het lopen ook ritmischer gaat. Het lichaam gaat hierdoor ook rechterop staan. Gebruik hiervan kan ook vermoeidheid en spierpijn verminderen. De handige aansluitbare koordjes zorgen ervoor dat WandelHout aan de pols blijft hangen wanneer de handen vrij moeten zijn en verlies hiermee tegengaat.

ATC Ommen

WandelHout wordt geproduceerd in samenwerking met ATC Ommen in Overijssel. ATC staat voor Arbeid Trainings Centrum en is een opleidingscentrum, een bedrijfsmatige leeromgeving waarin het opleiden van leerlingen met kansen op elk niveau centraal staat. Maatschappelijk en verantwoord ondernemen gesteund door de Dames van de WandelWol.

Specificaties

Kleur (basis)Bruin, Hout
GebruikLichte wandelingen, Stevige wandelingen, Trekking, Wandelen, Zwaardere bergwandeling
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Wandelwol 20 Gram

WandelWol 20 Gram

Geen eigenschappen om te vergelijken
€ 9,95
Bekijk product
Overige wandelaccessoires

Kom langs in Alblasserdam!

Twijfelt u welke wandelaccessoire het beste bij u past? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren. De koffie staat klaar!

Antilope Outdoor
Cortgene 9
2951 EA Alblasserdam

Reviews

rating 9/10 (2 beoordelingen)
Waardering
5 sterren 1 reviews
4 sterren 1 reviews
3 sterren 0 reviews
2 sterren 0 reviews
1 sterren 0 reviews

rating
Het werkt inderdaad!
Nooit verwacht dat dit op mijn wandelpad zou komen, ben er dankbaar voor, want het werkt inderdaad. Geen dikke handen/vingers meer tijdens lange wandeltochten.
rating
Wandelen met wandelhoutjes een succes!
Geen dikke opgezette handen meer. Nu ik de wandelhoutjes gebruik. Wat een mooie eenvoudige oplossing!
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel