< Terug

Wandelwol Wandelolie Kaneel Verwarmend

WOK150ml

Wandelwol Kaneelolie Verzorgende Huidolie Bekijk groter

De Wandelwol Wandelolie Kaneel verwarmend is een huidolie die uitsluitend is gemaakt met natuurlijke oliën, er zitten geen chemische toevoegingen in. De basis van de olie is olijfolie met een zestal essentiële oliën. De olie is verzorgend, desinfecterend, rustgevend en ook verkwikkend. De wandelolie is geschikt voor iedereen, elk huidtype en voor iedere dag (tweemaal daags mag ook). De Wandelolie Kaneel is speciaal gemaakt voor huid dat meer behoefte heeft aan weldaad.

Meer details

€ 18,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Geschikt voor het hele lichaam en alle huidtypen
  • Zacht en zeer aangenaam. Relaxende geur.
  • Niet geschikt voor warme voeten. Daarvoor is de verkoelende wandelolie beter geschikt.

Omschrijving Wandelwol Wandelolie Kaneel Verwarmend

De Verwarmende Kaneel wandelolie zorgen "zowel de geur als het effect na het inmasseren" voor een heerlijk relaxed gevoel.

Wandelolie is een huidolie die zeer geschikt is voor de huid van de voet en het hele lichaam. Het kan op elk moment van de dag naar behoefte worden gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld 's ochtends of 's avonds na het douchen, maar ook na het sporten.

In verband met de Teatree-olie is het beter om de Wandelolie niet op het gezicht te gebruiken.

De geur van Wandelolie is zacht en zeer aangenaam.

Gebruiksaanwijzing:

  • Spray een dun laagje Wandelolie op de huid en masseer het in. Vooral de nagelriemen, de nagel, tussen de tegen en verder de hele voet en onderbenen 
  • Na het aanbrengen van de Wandelolie voelt de huid ontspannen, soepel en zacht aan. De huidolie wordt snel door de huid opgenomen en voelt niet vettig aan.
  • Door de Wandelolie goed in de huid te masseren stimuleert het de bloedsomloop. Een goede bloedsomloop zorgt voor een goede weerstand van de huid. 
  • Wandelolie heeft bij dagelijks gebruik een positieve invloed op diverse soorten huidirritatie. Door het te gebruiken tijdens de dagelijkse verzorging kunnen huidklachten verminderen en zelfs verdwijnen.
  • Door de subtiele spray-dop is de wandelolie zuinig in gebruik. Na drie maanden dagelijks gebruik zijn uw voeten in optimale conditie voor een stevige lange wandeling of hike.
  • Wandelolie is een mooie aanvulling op Wandelwol. Wandelwol bevat lanoline (wolvet). Om uw voeten na het verwijderen van de Wandelwol toch de verzorgende werking van lanoline te laten behouden kan daarvoor in de plaats Wandelolie worden gebruikt.
  • Naast het herstellende en verzorgende vermogen van lanoline zorgt de verkoelende Wandelolie voor de verlichting bij branderige voeten en is de verwarmende Wandelolie de oplossing bij koude voeten.
Persoonlijke verzorging

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, of wilt u graag meer hulp bij het uitzoeken van de verzorgingsproducten? Kom dan langs in onze winkel! Onze ervaren medewerkers staan in alle tijden voor u klaar. Samen met u bespreken wij de verschillende opties en geven wij u een goed en passend advies!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel