< Terug

Wandelwol Lippenbalsem

Wandelwol Lippenbalsem Bekijk groter

De Wandelwol Lippenbalsem bevat lanoline (wolvet) dat beschermt tegen natuur en weersomstandigheden die nadelig zijn voor uw lippen. De lippenbalsem bevat ook UV-filters en aloë vera. Geschikt voor alle soorten huidtypen.

Meer details

€ 8,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Beschermd uw lippen goed tegen de zon door de UV-filters en lanoline
  • Gaat lang mee

Omschrijving Wandelwol Lippenbalsem

De Wandelwol Lippenbalsem bevat lanoline (wolvet) dat beschermt tegen de zon, zout en nadelige weersomstandigheden zoals wind, kou en regen. De lippenbalsem bevat naast lanoline ook UV-filters en aloë vera. De lippenbalsem is geschikt voor alle huidtypen en voor dagelijks gebruik.

Aloë vera geeft een verzachtende en kolende werking en lanoline voedt de huid, daardoor zijn aloë vera en lanoline de perfecte combinatie. Lanoline trekt goed in de bovenste laag van de huid, het lijkt op huidvet en heeft helende en verzachtende eigenschappen. Dat is de reden dat lanoline veel verwekt wordt in diverse verzorgingsproducten.

inhoud: 4,8 gram

Persoonlijke verzorging

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, of wilt u graag meer hulp bij het uitzoeken van de verzorgingsproducten? Kom dan langs in onze winkel! Onze ervaren medewerkers staan in alle tijden voor u klaar. Samen met u bespreken wij de verschillende opties en geven wij u een goed en passend advies!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel