< Terug

Deuter Flight Cover 60 rugzakhoes 60L

Deuter Flight Cover 60 rugzakhoes Bekijk groter

De Deuter Flight Cover 60 rugzakhoes 60L is goed te gebruiken als transporthoes in het vliegtuig. De tas kan met verschillende gespen en riemen vast gemaakt worden.

Meer details

€ 38,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
levering 1 a 2 werkdagen Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • PC-vrije afwerking

Omschrijving Deuter Flight Cover 60 rugzakhoes 60L

De Deuter Flight Cover 60 rugzakhoes 60L is lichte en economische nylon transporthoes van Deuter. Hierdoor kan de tas nergens aan kan blijven haken. De Deuter Flight Cover 60 rugzakhoes 60L heeft een rolsluiting en beschermt grote rugzakken (tot max. 60 liter) op vliegtuigreizen. Hij heeft meerdere handvatten voor eenvoudig gebruik. Niet waterdicht. Geschikt voor reizen en trekking. Er wordt een klein opbergtasje meegeleverd, waarin je de hoes compact kunt opbergen.

Productspecificaties

  • Gewicht: 300 gram 
  • Geschikt voor: rugzakken van 60 liter 

PFC vrij/Eco Finish

DIT PRODUCT is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In DIT PRODUCT is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking.

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
(Rug)zak inhoud in liter60
Hoogte92 cm
Breedte48 cm
Alternatieven
Deuter Raincover III

Deuter Raincover III neon regenhoes 45-90L

Kleur (basis)Geel
Gewicht (gram)130
(Rug)zak inhoud in liter45 - 90
Hoogte 97 cm
Breedte 37 cm
€ 27,95
Bekijk product
Regenhoezen

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u er niet zeker van bent of deze regenhoes geschikt is voor uw rugtas? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel