Deuter Transport Cover Cobalt transporthoes 60L

Ref:

Deuter Transport Cover Cobalt transporthoes Bekijk groter

Informatie over het merk

Deuter

Deuter is een van de bekendste (en oudste!) rugzakmerken ter wereld. En deze jarenlange kennis zie je terug in de kwaliteit van de backpacks. In 1898 heeft Hans Deuter het merk opgericht en kreeg hij zijn eerste grote order van het Koninklijke Beierse postkantoor voor het leveren van postzakken. In 1910 werd Deuter betrokken bij het maken van rugzakken, holsters en andere tassen voor het leger. Maar de rugzakken werden pas echt populair in 1934 na de succesvolle Duitse Himalaya Expeditie.

In 1984 is de eerste echt ventilerende rugzak ontwikkeld. En ook vandaag de dag is Deuter continu op zoek naar verbeteringen om het dragen van een rugzak nog aangenamer te maken. Dat doen ze door samen te werken met ervaren bergbeklimmers. Het merk loopt nog altijd voorop bij het gebruik van nieuwe materialen, design en technieken. Er is een breed aanbod aan backpacks: van kleine rugzakken voor kinderen naar school, tot ruime rugzakken voor ervaren mannen en vrouwen in de bergen.

Wij van Antilope Outdoor helpen je graag bij jouw aankoop door jouw vragen te beantwoorden en je te adviseren over deze prachtige producten.

Deuter Transport Cover Cobalt transporthoes

De Transport Cover biedt een gesloten bescherming voor de rugzak (60-90 liter) tijdens het reizen, ook met het vliegtuig. Het handige hieraan is dat de tas nergens aan kan blijven haken en dat niemand er nog ongewild iets in kan stoppen. Je kunt aan de achterkant een rits opendoen, zodat je hem nog steeds aan de schouderbanden kunt dragen als rugzak. Het heeft daarnaast meerdere handvatten om hem makkelijk te dragen. Tevens is de transporthoes voorzien van een adresvenster. Dankzij de gelaste naden is de nylon Transport Cover waterdicht. Geschikt voor reizen en trekking. Er wordt een klein opbergtasje meegeleverd, waarin je de transporthoes compact kunt opbergen.

levering 1 a 2 werkdagen

€ 44,95 incl. BTW

  • 30 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!
  • Service in onze winkel, met kopje koffie en een lach!
  • Test uw spullen direct in ons experience center, achter de winkel
  • Vragen over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@antilopeoutdoor.nl of 078-7850351 of 06-28136662

              

Nieuw

Specificaties

Gewicht (gram) :450
Kleur (basis) :Blauw
Geslacht :Unisex