Osprey Ultra light Raincover XS

Ref:

Omschrijving

High Visibility Raincover XS

De regenhoes heet niet voor niets High Visability: het heeft een felle kleur, reflecterende opdruk en bevestigingspunt voor een fietslamp, waardoor je in elke weersomstandigheid hoe dan ook goed zichtbaar bent. De High Visibility Raincover XS van het merk Osprey is makkelijk en klein (ter grootte van ongeveer een tennisbal) op te bergen in een eigen hoesje. 

Kenmerken Osprey High Visibility Raincover XS

  • Bevestigingspunt voor fietslampje
  • Reflecterende opdruk
  • Voor rugzakken van 10 tot 18 liter

Informatie over het merk

Osprey

Osprey is geboren in 1974 achter een naaimachine. Mike Pfotenhauer had een hoofd vol ideeën en een passie voor kwalitatief hoogwaardige rugzakken. In de loop der tijd is Osprey uitgegroeid tot een van de populairste rugzakmerken. Ook vandaag de dag is het een innovatief merk met een pioniersgeest, altijd weer op zoek naar de beste producten voor de intensiefste omstandigheden.

Elke backpack is voorzien van diverse praktische eigenschappen om jouw outdoor activiteiten zo aangenaam mogelijk te maken. Je kunt merken dat jarenlange vakmanschap en ervaringen zijn verwerkt in de rugzakken. Of je nou staat op de hoogste bergtoppen of afreist naar de meest afgelegen eilanden: voor elke activiteit is wel een passende Osprey rugzak te vinden.

Wij van Antilope Outdoor vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel het ideale product koopt, passend bij jouw wensen en activiteiten. Heb je vragen of wil je advies? We helpen je graag verder.

Osprey High Visibility Raincover XS

De High Visibility Raincover is een ultralichte, zeer goed zichtbare regenhoes die je dagrugzak optimaal droog houdt tijdens het wandelen of op de fiets. Zelfs tijdens zware stortbuien ben je ervan verzekerd dat jouw rugzak en de inhoud beschermd zijn. 

Lees verder en bekijk specificaties »

ca 3 dagen levertijd

€ 17,95 incl. BTW

  • 30 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!
  • Service in onze winkel, met kopje koffie en een lach!
  • Test uw spullen direct in ons experience center, achter de winkel
  • Vragen over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@antilopeoutdoor.nl of 078-7850351 of 06-28136662

              

Nieuw

Specificaties

Gewicht (gram) :80
Geslacht :Unisex
Alternatieven