< Terug

FjallRaven Travel Pack

De Fjallraven Travel Pack is perfect voor wie op korte trips gaat. Een reistas die tot wel 35 liter inhoud heeft maar daarentegen wel aan de IATA handbagagerichtlijnen voldoet. Het is gemakkelijk te ordenen, heeft de mogelijkheid om waardevolle spullen op te bergen en heeft ruimte voor een tot wel 15" laptop. Kortom, of het nou voor business is of met vrienden, in deze tas kan je alles kwijt wat je nodig zou hebben.      

Meer details

€ 239,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Compact
  • IATA approved
  • Geen ventilatie op het rugpand

Omschrijving FjallRaven Travel Pack

Bent u van plan om op een zakenreis / een 2-3 daagse trip te gaan en zoekt een rugzak? Zoek niet verder, de Fjallraven Travel Pack is perfect voor voor korte trips. Gemaakt volgens de IATA richtlijnen voor handbagage waardoor u geen extra kosten hoeft te betalen wanneer u vertrekt met vliegtuig. Uw laptop kunt u veilig kwijt in het vak tegen uw rug aan en de rugzak biedt een inhoud van wel 35 liter. Hiermee kunt u alles meenemen wat u nodig heeft voor een paar nachten van huis. 

Zoals hierboven beschreven heeft de Travel Pack een inhoud van 35 liter. Deze 35 liter is daarentegen zo ingericht dat het veel meer lijkt. De tas bestaat uit 1 groot hoofdvak, een vak tegen de rug voorwaardevolle spullen en een vak aan de voorkant die ook vanuit het hoofdvak te bereiken is. Het hoofdvak is volledig open te ritsen en bestaat uit verschillende delen met ritssluiting. Hierdoor blijven uw spullen op de plaats en is het makkelijk te ordenen. Het voorvak is vanuit het hoofdvak te bereiken, maar ook van buiten. Hier kunt u de dingen opbergen waar u snel en gemakkelijk bij moet kunnen. Heeft u waardevolle spullen of documenten mee zoals een laptop? Daar is een speciaal vak voor wat dicht tegen de rug aan zit, wat betekend dat ze niet makkelijk te bereiken zijn voor mensen die het niet nodig hebben. Dit vak heeft speciale padding tegen de rug voor extra comfort. Er is ruimte voor een laptop ter grootte van ongeveer 15". Tevens is er ruimte voor kleinere dingen zoals documenten of een kleinere iPad. 

Fjallraven heeft als doel om de natuur beter achter te laten na het produceren van de producten dan daarvoor. Dit doen ze onder andere door het productieproces te optimaliseren en door de keuze van de materialen. De Travel Pack is gemaakt van 65% Polyester (100% gerecycled) en 35% (natuurlijk) katoen. Hierin laten ze zien dat ze alleen het beste van het beste willen gebruiken. 

Specificaties

  • Hoogte: 46 cm
  • Breedte: 32 cm
  • Diepte: 27 cm
  • Volume: 35 Liter
  • Laptop case: Ja
  • Laptop size: 15"
  • Gewicht: 1650 g
  • Onderhoudsinstructies: zachte borstel met lauw water
  • Materiaal: G-1000® HeavyDuty: 65% polyester (recycled), 35% katoen (natuurlijk)

Specificaties

Kleur (basis)Zwart
Gewicht (gram)1600
EigenschappenAdemend, duurzaam, Sneldrogend, Windafstotend, Winddicht
Rugzak laptopvakTot 15"
WaterdichtNee
GeslachtUnisex
Inhoud35 L
Hoogte46 cm
Breedte32 cm
Diepte27 cm
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Vardag 25 rugzak

FjallRaven Vardag 25 rugzak

Rab Depot 28 rugzak

Rab Depot 28L rugzak

Kleur (basis)ZwartZwart
Gewicht (gram)4801090
EigenschappenWaterafstotendStijlvol
Rugzak bevestiging wandelstokkenNee
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
€ 92,95
Bekijk product
€ 149,95
Bekijk product
Rugzakken 21 tot 40 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel