< Terug

Deuter AC Lite 22 SL rugzak

De Deuter AC Lite 22 SL rugzak is geschikt voor wandelen, reizen en klimmen. de rugzak beschikt over handige vakken, waardoor deze voldoende ruimte biedt om al uw benodigdheden mee te nemen.

Meer details

€ 119,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
levering 1 a 2 werkdagen Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Houder voor wandelstok en zonnebril
  • Inclusief regenhoes
  • Geen helmhouder

Omschrijving Deuter AC Lite 22 SL rugzak

De Deuter AC Lite 22 SL rugzak is geschikt voor wandelen, reizen en klimmen. In de elastische zijvakken kunt u uw smartphone en andere waardevolle voorwerpen kwijt. In de rugzak is er ruimte voor een drinksysteem tot 2 liter. Ook beschikt de rugzak over een houder voor een wandelstok en een bril. Binnenin de rugzak vindt u een elastisch binnenvak waar natte kleding of een waterzak in kan worden opgeborgen. Onder in de rugzak zit een regenhoes, waardoor uw spullen droogblijven tijdens neerslag.

De rugzak heeft een sportief model en is aangepast aan de anatomie van het vrouwelijk lichaam. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal draagcomfort. De rugzak is licht van gewicht dankzij het Aircomfort Flexlite rugsysteem, wat ook zorgt voor een optimale ventilatie. de lucht kan via drie kanten weglopen en zorgt voor 25% minder transpiratie. Het lichtgewichte, elastische frame houdt het rugpand op spanning. Hierdoor heeft u optimale bewegingsvrijheid. 

Productspecificaties

  • Inhoud: 22 L
  • Regenhoes
  • Brilhouder
  • Wandelstokhouder
  • Ruimte voor drinksysteem
  • Gewicht: 930 gr
  • H xB x D: 54 cm x 28 cm x 22 cm
  • Ruglengte: 38 - 48 cm
  • Materiaal: polyester

Pasvorm

SL-pasvorm

De SL-pasvorm is speciaal voor vrouwen ontwikkeld, maar kan ook heel goed door heren gedragen worden. De SL-pasvorm onderscheid zich op drie punten van de reguliere pasvorm. 

Korter rugpand

Het rugpand is korter, omdat vrouwen over het algemeen een kortere rug hebben dan mannen. 

Conische heupbanden

De heupbanden zijn aangepast aan het vrouwelijke bekken. De heupbanden lopen schuin van boven naar beneden, waardoor een conische vorm ontstaat. Hiermee past de tas zich helemaal aan de vrouwelijke anatomie aan. 

Smallere schouderband en zachte boorden

De schouderbanden zijn afgestemd op de smallere schouders van vrouwen. De banden zijn niet alleen smaller, maar hebben ook een duidelijke S-vorm en zijn voorzien van zachte boorden. Aan de uiteinden lopen de schouderbanden smal toe. Dit draagt bij aan een perfecte pasvorm.

Rugpand

Aircomfort systeem

Deze rugtas beschikt over het Aircomfort systeem. Dit systeem bestaat uit een elastisch verenstalen frame dat flexibel en breukvast is. Met dit frame wordt het Aircomfort-net opgespannen en ontstaat er een ventilatieruimte tussen de rugzak en de rug. Hierdoor kan vochtige en warme lucht ongehinderd aan drie zijden wegtrekken. Het Aircomfort mesh rugsysteem is extreem belastbaar en duurzaam elastisch. Hierdoor gaat het na vervorming steeds weer terug naar zijn originele vorm. Daarnaast zorgt dit gepatenteerde ventilatiesysteem van Deuter voor zo’n 25% minder vochtverlies en draagt daardoor bij aan betere prestaties. 

Keurmerken

PFC vrij

Deze rugtas is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In deze rugtas is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Specificaties

Kleur (basis)Graphite-Shale, Graphite/Shale, Groen, Paars
Gewicht (gram)930
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
(Rug)zak inhoud in liter22
Ruimte voor drinksysteem?Ja
Rugzak meshzakkenJa
Rugzak heupgordelJa
Rugzak regenhoesJa
Rugzak borstbandJa
Rugzak helmhouderNee
Hoogte54 cm
Breedte28 cm
Diepte22 cm
Aanbevolen combinatie
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Deuter Futura 26 SL rugzak

Deuter Futura 26 SL rugzak

Osprey Sirrus 26 O/S rugzak

Osprey Sirrus 26 O/S

Kleur (basis)RoodZwart
Gewicht (gram)12501200
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak laptopvakNeeNee
€ 129,95
Bekijk product
€ 169,95
Bekijk product
Rugzakken 21 tot 40 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel