< Terug

Deuter AC Lite rugzak

De Deuter AC Lite 26 is geschikt voor een flinke wandeling en blijft dankzij verschillende eigenschappen gedurende de hele dag comfortabel. 

Meer details

€ 109,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
levering 1 a 2 werkdagen Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Deuter AC Lite rugzak

De Deuter AC Lite is voorzien van een Aircomfort systeem, dit systeem garandeert maximale ventilatie en een hoog comfort. Het zwevende rugpand creërt ventilatieruimte tussen de rugzak en uw rug, zo kan warme lucht ontsnappen en wordt koele lucht aangevoerd. Het ronde profiel van het frame zorgt voor veel flexibiliteit en verplaatst gewicht naar de heupriem. Doordat deze heupriem gepolsterd is, zit deze extra comfortabel. 

De rugzak beschikt over verschillende vakken zodat u uw spullen goed en georganiseerd kan opbergen. Ook is de tas compatibel met een 3 liter hydratiesysteem en heeft het een waterflesvak aan de zijkant. 

Productspecificaties

  • Aircomfort systeem
  • Lichtgewicht
  • Frame met rondprofiel
  • Gepolsterde heupriem
  • Borstband
  • Regenhoes
  • Vak voor waardevolle spullen
  • Vak voor nat wasgoed
  • Hydratiesysteem 3.0 L compatibel
  • Wandelstok bevestiging
  • Zak met klep

Speciale kenmerken

Aircomfort systeem

Deze rugtas beschikt over het Aircomfort systeem. Dit systeem bestaat uit een elastisch verenstalen frame dat flexibel en breukvast is. Met dit frame wordt het Aircomfort-net opgespannen en ontstaat er een ventilatieruimte tussen de rugzak en de rug. Hierdoor kan vochtige en warme lucht ongehinderd aan drie zijden wegtrekken. Het Aircomfort mesh rugsysteem is extreem belastbaar en duurzaam elastisch. Hierdoor gaat het na vervorming steeds weer terug naar zijn originele vorm. Daarnaast zorgt dit gepatenteerde ventilatiesysteem van Deuter voor zo’n 25% minder vochtverlies en draagt daardoor bij aan betere prestaties. 

Materiaal

210D PA
Wij gebruiken het nylonmateriaal in duurzaam 420 denier en 210 denier dichtheid. Een extra hoge dichtheid van denier polyamide biedt een hoge slijtvastheid door zijn zeer strakke weefsel. Deze stof van topkwaliteit wordt gebruikt voor rugzakken voor gidsen en tassen uit het reissegment. PU coating.

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Groen, Oranje, Zwart
Gewicht (gram)960
Rugzak bevestiging wandelstokkenNee
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak compressiebandenNee
Rugzak laptopvakNee
(Rug)zak inhoud in liter26
Ruimte voor drinksysteem?Ja
Rugzak meshzakkenJa
Rugzak heupgordelJa
Rugzak regenhoesJa
Rugzak borstbandJa
GeslachtUnisex
Rugzak helmhouderNee
Rugzak rugpandZwevend, verstelbaar
Hoogte58 cm
Breedte32 cm
Diepte20 cm
Alternatieven
Deuter Futura 26 SL rugzak

Deuter Futura 26 SL rugzak

Kleur (basis)Rood
Gewicht (gram)1250
Rugzak laptopvakNee
(Rug)zak inhoud in liter26
Rugzak regenhoes Ja
€ 129,95
Bekijk product
Rugzakken 21 tot 40 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel