< Terug

Deuter Guide Lite 24 liter

De Deuter Guide Lite 24 liter is de ideale alpine tochten rugzak. De rugzak is lichtgewicht en gemaakt van PFC-vrije materialen.

Meer details

€ 129,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Deuter Guide Lite 24 liter

De Deuter Guide Lite 24 liter is de ideale rugzak om te dragen tijdens alpine tochten. U kunt uw wandelstokken of ijsbijl gemakkelijk meenemen dankzij de speciale bevestiging. Ook bevat de Deuter Guide Lite 24 liter een helmbevestiging. 

Dankzij de (afneembare) heupband, gevoerde schouderbanden, borstriem, UV-vormig frame en Aircomfort-rugnet draagt de Deuter Guide Lite 24 liter erg comfortabel.

De verschillende opbergvakken bieden genoeg ruimte om uw essentiële benodigdheden in op te bergen. Daarnaast is de Deuter Guide Lite 24 liter geschikt voor een drinksysteem.

Inclusief regenhoes, SOS-label en signaal fluitje.

Producteigenschappen:

  • Afmetingen (hxbxd): 56x27x19
  • Volume: 24 L
  • Gewicht: 650 gram
  • Lichtgewicht
  • Inclusief regenhoes
  • Materiaal: PFC-vrij

Deze rugtas is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In deze rugtas is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. 

Aircomfort systeem

Deze rugtas beschikt over het Aircomfort systeem. Dit systeem bestaat uit een elastisch verenstalen frame dat flexibel en breukvast is. Met dit frame wordt het Aircomfort-net opgespannen en ontstaat er een ventilatieruimte tussen de rugzak en de rug. Hierdoor kan vochtige en warme lucht ongehinderd aan drie zijden wegtrekken. Het Aircomfort mesh rugsysteem is extreem belastbaar en duurzaam elastisch. Hierdoor gaat het na vervorming steeds weer terug naar zijn originele vorm. Daarnaast zorgt dit gepatenteerde ventilatiesysteem van Deuter voor zo’n 25% minder vochtverlies en draagt daardoor bij aan betere prestaties. 

Specificaties

Kleur (basis)Groen
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak compressiebandenJa
Rugzak laptopvakNee
(Rug)zak inhoud in liter24
Ruimte voor drinksysteem?Ja
Gewicht paar (gram)650
Rugzak meshzakkenNee
Rugzak heupgordelJa
Rugzak regenhoesJa
Rugzak rugpandLuchtbanen door polstering, niet verstelbaar
Aanbevolen combinatie
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Vardag 25 rugzak

FjallRaven Vardag 25 rugzak

Deuter Futura 23 rugzak

Deuter Futura 23 rugzak

Kleur (basis)ZwartGroen
Gewicht (gram)4801200
EigenschappenWaterafstotend
Rugzak bevestiging wandelstokkenNee
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
€ 92,95
Bekijk product
€ 144,95
Bekijk product
Rugzakken 21 tot 40 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel