< Terug

FjallRaven Kaipak 38

FjallRaven Kaipak 38 Bekijk groter

Als je op zoek bent naar een simpele, stevige, praktische en tijdloze trekkingrugzak, dan is de FjällRäven Kaipak 38 iets voor jou! De Kaipak 38 is zeer geschikt voor korte en lange meerdaagse tochten in elk seizoen, zodat je gedurende het hele jaar aangenaam en praktisch op pad kunt. Gemaakt van G-1000 HeavyDuty Eco materiaal van gerecycled polyester en biologisch katoen.

Meer details

€ 209,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven Kaipak 38

De FjällRäven Kaipak 38 rugzak heeft een stabiel draagsysteem met een vaste ruglengte, dat goed past bij de afmetingen van de rugzak. De heupgordel en de schouderbanden zijn speciaal ontworpen voor de lichaamsbouw van mannen. Verder is de rugzak voorzien van allerlei handige eigenschappen. 

De heupgordel heeft twee vakken voor een zonnehoed, snacks, een mobiel en andere kleine spullen. Op deze manier kun je snel bij belangrijke eigendommen. Op de schouderriem zit ook een fluitje. Je kunt de Kaipak 38 rugzak vanaf de bovenkant inpakken. Het ruime hoofdzak heeft een sneeuwafdichting en de bovenklep met twee vakken kun je makkelijk optillen. Daarnaast is de rugzak compatibel met een drinksysteem, zodat je onderweg op een eenvoudige manier voldoende blijft drinken. De rugzak heeft ook een bevestigingslus voor een ijsbijl en wandelstokken, waardoor hij dus geschikt is voor zowel trekkingtochten in de winter of in warmere weeromstandigheden.

Aan de voorkant zitten twee zijvakken en een vak met ritssluiting waarin je bijvoorbeeld jouw regenkleding kunt opbergen. De onderkant is gemaakt van duurzaam polyamide en heeft een dubbele laag van sterke nylon dat vocht buitenhoudt als je jouw rugzak op een nat oppervlak zet. De onderkant is ook voorzien van een extra opening. Op deze manier kun je gemakkelijk bij jouw spullen komen die onderin de Kaipak 38 rugzak zitten. Aan de zijkant zitten compressiebanden waarmee je de inhoud kunt stabiliseren als de rugzak niet helemaal vol zit.

Samen met de Kaipak 38 wordt ook een regenhoes meegeleverd in de opvallende veiligheidskleur UN Blue. Op deze manier blijf je goed zichtbaar bij slecht weer of in het donker. De rugzak is gemaakt G-1000 Heavy Duty, een nog sterkere stof die extra duurzaam is. Deze is bijna onmogelijk te verslijten, hoe vaak en intensief je de rugzak ook gebruikt. Omdat de rugzak is gemaakt van G-1000 HeavyDuty Eco, kun je de rugzak waxen met Greenland Wax voor nog meer weerstand tegen vocht en slijtage.

Kortom: de FjällRäven Kaipak 38 is een extreem slijtvaste, stevige en tijdloze rugzak die is voorzien van diverse praktische eigenschappen om jouw wandeltochten zo aangenaam mogelijk te maken!

G-1000 materiaal

G-1000 is een stof die FjällRäven zelf heeft ontwikkeld. Het is een klassieker waarmee je het hele jaar door verschillende activiteiten en klimaten kunt trotseren, van de tropen tot de poolstreken. De stof bestaat uit 65% polyester en 35% katoen die dicht op elkaar zijn geweven. Deze stof is vervolgens behandeld met Greenland Wax. Deze combinatie maakt G-1000 tot een populaire outdoorstof en heeft een aantal praktische eigenschappen:

  • Duurzaam: G-1000 stof van FjällRäven is heel slijtvast en gaat dus lang mee. Daarnaast is het lichtgewicht.
  • Waterafstotend: Dankzij de Greenland Wax is kleding met G-1000 bestand tegen korte regenbuien of vocht. Daarnaast is het sneldrogend.
  • Winddicht: FjällRäven kleding met G-1000 is bijna geheel winddicht. Als je het nog impregneert met Greenland Wax, ben je wel helemaal beschermd tegen wind.
  • Ademend: Een belangrijke eigenschap van G-1000 is een hoog ademend vermogen. Dat betekent dat je lichaam lekker droog blijft, ook tijdens inspannende activiteiten.
  • UV-bescherming: Dankzij G-1000 ben je bijna volledig beschermd tegen zonnestralen, waardoor er een kleiner risico is op verbranding.
  • Mugdicht: De dicht geweven stoffen houden muggen en andere vliegende insecten weg. Ideaal dus als je in de bergen, het bos of in een warm klimaat bent. Let op: G-1000 Lite is niet mugdicht.

Producteigenschappen Kaipak 38

  • Duurzaam
  • Waterafstotend
  • Winddicht
  • Ademend
  • UV-bescherming
  • Mugdicht
  • Geschikt voor korte of lange meerdaagse trekkingtochten
  • Draagsysteem met heupgordel
  • Verstelbare bovenklep
  • Een voorzak met ritssluiting
  • Compressiebanden aan de zijkanten
  • Bevestigingslus voor wandelstokken of ijsbijl
  • Met regenhoes
  • Een vast draagsysteem
  • Afmetingen: 65 x 32 x 27 cm (H x B x D)
  • Schoonmaken: met een zachte borstel en lauw water, wrijf vet in het leer
  • Volume: 38 liter
  • Gewicht: 1600 gram

Specificaties

Kleur (basis)Grijs
Gewicht (gram)1600
Rugzak laptopvakNee
Rugzak regenhoesJa
MateriaalPolyamide
Rugzak rugpandDirect tegen de rug
Hoogte65 cm
Breedte32 cm
Diepte27 cm
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Keb 52 rugzak

FjallRaven Keb 52 rugzak

FjallRaven Kajka 65 rugzak

FjallRaven Kajka 65 rugzak

Kleur (basis)BlauwZwart
Gewicht (gram)22603600
EigenschappenWaterdichtWaterafstotend
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingJa
€ 299,95
Bekijk product
€ 369,95
Bekijk product
Rugzakken 21 tot 40 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel