< Terug

Osprey Talon 33 L/XL Rugzak

De Osprey Talon 33 L/XL Rugzak is de ideale rugzak voor al uw dagelijkse en meerdaagse avonturen. De rugzak heeft een inhoud van 33 L en is gemaakt van nylon.

Meer details

€ 149,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 4 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Verstelbaar rugpand
  • Lichtgewicht

Omschrijving Osprey Talon 33 L/XL Rugzak

De Osprey Talon 33 L/XL Rugzak is ontworpen voor dynamische lichaamsbewegingen. De rugzak is een gestroomlijnde bovenlader voor lichte en snelle overnachtingen of uitdagende dagtochten. Een spuitgegoten AirScape™-rugpand en een doorlopende wikkelharnas- en heupgordel zorgen ervoor dat de Osprey Talon 33 L/XL Rugzak met je meebeweegt, of je nu wandelt of aan het bikepacken bent. Deze lichtgewicht rugzak is ideaal voor allerlei activiteiten en is voorzien van bevestigingspunten voor trekkingstokken, ijsbijlen en een reservoirhouder. Gemaakt van hoogwaardig bluesign®-goedgekeurd gerecycled nylon met hoge sterkte.

Een AirScape™ rugpaneel van spuitgegoten schuim zorgt voor een ademende pasvorm die dicht op het lichaam zit. Een flexibel BioStretch harnas en heupgordel, met een doorlopende lende-naar-heupgordel wrap, zorgen voor dynamische beweging.

De Osprey Talon 33 L/XL Rugzak behoort tot een lichtgewicht rugzakserie ontworpen met optimale stabiliteit voor dynamische bewegingen, zelfs op het meest technische terreinen.

De rugzak heeft een externe toegang voor drinkwater, interne sleutelbevestigingsclip, stow-on-the-Go™ trekkingstok bevestiging, borstriem met noodfluitje, reflecterende afbeeldingen, bevestigingspunt voor LED-lamp en een verstelbaar AirScape™ rugpand met schuimrubberen ribbels voor comfort en pasvorm.

Producteigenschappen:

  • Lichtgewicht
  • Volume: 33 L
  • Bevestigingspunten voor (trekkings)stokken
  • Verstelbaar rugpand
  • Gewicht: 1,1 kg
  • Materiaal: Nylon

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Specificaties

Kleur (basis)Blauw, Navy
Gewicht (gram)1100
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak compressiebandenJa
Rugzak laptopvakNee
(Rug)zak inhoud in liter33
Ruimte voor drinksysteem?Ja
Rugzak meshzakkenNee
Rugzak heupgordelJa
Rugzak regenhoesNee
Rugzak borstbandJa
GeslachtUnisex
Rugzak helmhouderNee
Rugzak rugpandLuchtbanen door polstering, verstelbaar
Hoogte65 cm
Breedte28 cm
Diepte25 cm
Aanbevolen combinatie
Alternatieven
Osprey Talon 26 Ceramic Blue L/XL Rugzak

Osprey Talon 26 Ceramic Blue L/XL Rugzak

Kleur (basis)Blauw
Gewicht (gram)1000
Rugzak bevestiging wandelstokkenJa
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
Rugzak compressiebandenJa
€ 139,95
Bekijk product
Rugzakken 21 tot 40 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel