< Terug

Lowe Alpine Tensor 5 rugzak

Lowe Alpine Tensor 5 rugzak Bekijk groter

De Tensor 5 is de ideale rugzak voor wandelen, fietsen of hardlopen. De rugzak is voorzien van vele gemakken waaronder een zijvak voor waterflessen/waterzakken tot 2 liter.

Meer details

€ 44,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Lowe Alpine Tensor 5 rugzak

De Tensor 5 is de ideale rugzak voor wandelen, fietsen of hardlopen. De Tensor 5 heeft stretch zijvakken waar waterflessen/waterzakken in kunnen worden geplaatst tot 2 liter. Ook heeft de rugzak een bovenvak met rits en een sleutelclip, hierdoor zijn waardevolle spullen veilig in uw Tensor 5. Verder heeft deze rugzak een borstriem met fluitje. Een lichtlus en reflecterende afbeeldingen zijn ook niet te missen op deze rugzak. Het AirContour rugsyteem zorgt voor een voorgebogen rugpaneel en biedt hierdoor een nauwere pasvorm en meer comfort. Het rugsysteem is daarna ademend en lichtgewicht. 

Productspecificaties:

  • Afmetingen (HxBxD): 40x22x16 cm
  • Volume: 5 liter
  • Gewicht: 360 gram
  • Materiaal: 100% gerecycled polyester
  • Lichtgewicht
  • Air Contour™ draagsysteem

Materialen

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief. 

Specificaties

Kleur (basis)Roze
Gewicht (gram)360
(Rug)zak inhoud in liter5
MateriaalGerecycled polyester
Hoogte40 cm
Breedte22 cm
Diepte16 cm
Alternatieven
Jack Wolfskin Little Joe rugzak

Jack Wolfskin Little Joe rugzak

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Roze
Gewicht (gram)300
Rugzak bevestiging wandelstokkenNee
Rugzak ski-/snowboardbevestigingNee
€ 49,95
Bekijk product
Rugzakken tot 20 liter

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van bijvoorbeeld de maat, kleur of pasvorm van deze rugzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel