Homeij Inklapbare Kampeerschop Delver

Ref:

Omschrijving

Homeij Inklapbare Kampeerschop Delver

Homeij kampeerschop Delver, van gehard koolstofstaal en met een zaagsnede in de zijkant voor beperkte zaagtaken. Het driehoekshandvat zorgt voor een extra stevige grip en is van duurzaam zwart gecoat staal. Half uitgeklapt is de schop ook te gebruiken als klein houweel in hakstand. Indien uitgeklapt is de schop/houweel vergrendelbaar.

Compact inklapbaar en makkelijk meeneembaar in nylon etui. Totale lengte uitgeklapt: 46cm, ingeklapte lengte: 18,5cm. Lengte handvat tot schop 30cm. Totaal gewicht: ca. 670 g. Ideaal voor in uw kampeer- of outdooruitrusting voor het verplaatsen van zand, modder, drab en sneeuw. Verpakt in doos.

Informatie over het merk

HomeijHomeij logo

Homeij is opgericht in 1970 door Henk Hovius en Anneke Hovius-Meijer. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de beide achternamen. Homeij specialiseerd zich in staalwaren en instrumenten. 

Homeij is een importeur van topmerken zoals Victorinox, Silva, Chef'sChoice en Troika, zoals u die ook op onze website kunt vinden. Daarnaast hebben ze hun eigen merk om hun collectie daarmee aan te vullen. Deze producten hebben een erg gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Homeij Inklapbare Kampeerschop Delver

Homeij Inklapbare Kampeerschop Delverhandvat van zwart gecoat staal. Schop van gehard koolstaal, met zaagsnede.

Lees verder en bekijk specificaties »

Op Voorraad! Als u binnen 2 uur en 47 minuten bestelt, wordt uw bestelling vandaag nog verstuurd.

€ 18,95 incl. BTW

  • 30 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!
  • Service in onze winkel, met kopje koffie en een lach!
  • Test uw spullen direct in ons experience center, achter de winkel
  • Vragen over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@antilopeoutdoor.nl of 078-7850351 of 06-28136662

              

Nieuw

2 Items

Specificaties

Kleur (basis) :Zwart