< Terug

Homeij Zaklamp Ellice in geschenkverpakking

Homeij Zaklamp Ellice in geschenkverpakking Bekijk groter

Deze zaklamp van Homeij heeft een bereik van ca. 110 meter, 3 Watt LED, 120 lumen. De drukknop zit in dop. Bij de zaklamp zitten 3 AAA batterijen inbegrepen. Batterijbrandduur is 35 uur bij 100% lichtsterkte en 43 uur bij 50%. Van zwart aluminium, doorsnede is 27 mm. Inclusief polskoord.

Meer details

€ 27,95

Op voorraad Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Vergelijk

Specificaties

Gewicht (gram) :100
Lumen (lichtsterkte) :120
Kleur (basis) :Zwart
Dimbaar :Ja
Rood licht functie :Nee
Type batterijen :AAA
Maximale brandduur :55
Maximale afstand :110

Omschrijving Homeij Zaklamp Ellice in geschenkverpakking

Deze zaklamp van Homeij heeft een handig formaat en een krachtige lichtbundel van 120 lumen. De LED verlichting van 3 Watt zorgt ervoor dat u 110 meter ver kan schijnen. Deze lichtbundel wordt ondersteunt door 3 AAA batterijen die het maar liefst 55 uur volhouden. Deze batterijen worden er standaard bijgeleverd net als het polskoord. Door de drukknop in de schroefdop kan er eenvoudig worden geschakeld tussen normaal licht en signaallicht. De behuizing van de zaklamp is gemaakt van geanodiseerd aluminium, wat extra stevig is. Ook de lens is zeer stevig, deze is namelijk gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat. De behuizing en lens zijn spatwaterdicht zodat u de zaklamp ook tijdens regenachtig weer kan gebruiken. De zaklamp is verpakt in een mooie geschenkverpakking. 

Eenvoudige stappen voor het oplossen van problemen met uw GPS

Eenvoudige stappen voor het oplossen van problemen met uw GPS

In deze post leggen we in een aantal eenvoudige stappen uit hoe u problemen met uw GPS kunt oplossen.

Lees het volledige artikel

Wat is een goede verrekijker?

Wat is een goede verrekijker?

VERREKIJKERS

Lees het volledige artikel