< Terug

Grisport Highland dameslaars

rating 9.5/10 (2 beoordelingen)

De Highland dameslaars van Grisport is geschikt voor dames die graag buiten of in de natuur zijn. De laars is voorzien van een stabiele Vibram zool en biedt comfort, duurzaamheid en stevige grip. De laars is voorzien van een heerlijke binnenvoering die gemaakt is van schaapswol en tussen de overige lagen is een waterdicht en ademend membraan verwerkt. Aan de zijkant zit een ritssluiting, zodat je jouw voet gemakkelijk in de laars kunt doen.

Meer details

€ 179,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Grisport Highland dameslaars

Voering: Spo-Tex

Om ervoor te zorgen dat de Highland laarzen van Grisport waterdicht zijn, is tussen de verschillende lagen Spo-Tex verwerkt. Dit is een membraan die ervoor zorgt dat water niet van buitenaf in de schoen kan binnendringen. Wanneer jouw voeten tijdens het wandelen transpireren, kan het vocht via de microfijne poriën wel naar buiten. Zo blijven jouw voeten droog en comfortabel. Naast het feit dat Spo-Tex bescherming biedt, is het ook nog erg comfortabel.

Anatomic

Deze Grisport Highland dameslaars is voorzien van een anatomisch voetbed die zeer ademend is. Dit voetbed is ook antibacterieel en gaat geuren tegen. Deze kun je ook uit de laars halen.

Vibram zool

Vibram is over de hele wereld de marktleider in het produceren van hoog kwalitatieve schoenzolen. De zolen worden gekenmerkt door comfort, kwaliteit, duurzaamheid en stevige grip. Op de afbeelding hieronder kun je zien waaruit de zool is opgebouwd.

Specificaties

Kleur (basis)Bruin
EigenschappenAdemend, Waterdicht
BovenmateriaalLeer
BuitenzoolVibram
Binnenmateriaal (schoenen)Spo-Tex
PasvormRegular Fit
Aanbevolen combinatie
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Sommerset Wells Wool Zipper dameslaars

Sommerset Wells dameslaars

Kleur (basis)LIGHT BROWN
EigenschappenWinddicht
GebruikWandelen
BovenmateriaalLeer
BuitenzoolRubber
€ 229,95
Bekijk product
Wandellaarzen dames

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een wandellaars moet goed zitten. Het passen gaat verder dan aandoen, je moet de laars ook beleven. En dat kan het beste in onze winkel, waar onze ervaren wandelspecialisten voor u klaar staan. Daarom Antilope Outdoor!

  • Dé specialist in wandelschoenen en -laarzen
  • Altijd meer dan 3000 paar wandelschoenen op voorraad.
  • Een experience center om de laarzen buiten uit te proberen.
  • Een persoonlijk intakegesprek en uitgebreide voetmeting door voetkundig personeel.

Reviews

rating 9.5/10 (2 beoordelingen)
Waardering
5 sterren 2 reviews
4 sterren 0 reviews
3 sterren 0 reviews
2 sterren 0 reviews
1 sterren 0 reviews

rating
Highland dameslaars
Lopen prima, voet zit “vast” in de laars. Makkelijk schoon te maken. Bij de aankoop werd geluisterd wat voor mijn loopcomfort belangrijk is. Er werd gezocht naar oplossingen. Professioneel advies, namen de tijd.
rating
Heerlijke banjerlaarzen
Ik loop inmiddels een maand elke dag op de heerlijke laarzen tijdens het wandelen met de honden in het bos. Je voeten blijven heerlijk warm en droog. Echt top!
Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel