< Terug

Rohner Silver Runner l/r II sokken

Rohner Silver Runner l/r II sokken Bekijk groter

De Silver Runner L/R II sokken zijn functionele sokken die ontwikkeld zijn voor een optimaal comfort tijdens het hardlopen. De sokken zijn voorzien van verschillende technologieën, die ervoor zorgen dat de sokken goed aansluiten op uw voet. 

Meer details

€ 16,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Rohner Silver Runner l/r II sokken

De Silver Runner l/r II zijn ontwikkeld voor een optimaal comfort tijdens het hardlopen. De sokken zijn voorzien van een anatomisch voetbed, waardoor ze perfect aansluiten op de vorm van uw voeten. Ook hebben ze een anti-odour behandeling, zodat nare geuren voorkomen worden. Verder bieden de Silver Runners een goede vochtregulatie, waardoor uw voeten droog aan blijven voelen. Naast hardlopen kunt u deze sokken ook gebruiken voor wandelen en trail running. Omdat ze zo comfortabel voelen aan uw voeten, zijn ze ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik. 

Productspecificaties

  • Ademend
  • Vochtregulerend
  • Gebruik: hardlopen, wandelen, trail running
  • Materiaal: Polyester, Katoen 

Materiaal

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Katoen

Katoen is een natuurlijk materiaal dat afkomstig is van de katoenplant. De katoenvezels worden gesponnen tot een garen dat vaak in kleding gebruikt wordt vanwege de duurzaamheid, het draagcomfort en de sterkte. Daarnaast heeft katoen een goed ademend vermogen en kan het makkelijk vocht opnemen. Katoen kan wel verkleuren door licht en de rekbaarheid van de stof is beperkt.

Specificaties

Kleur (basis)Wit
GebruikDagelijks gebruik, Trail running, Wandelen
MateriaalKatoen, Polyester
Model sokEnkel sokken
Wandelsokken

Kom kijken in Alblasserdam!

Wilt u geadviseerd worden over welke wandelsokken u het best kunt bestellen? Kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Alblasserdam.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel