Leki Amero nordic walking stokken

Ref:

Omschrijving

Leki Amero nordic walking stokken

De klassieke polsbanden van de Leki Amero nordic walking stokken kun je makkelijk losklikken en vastklikken. Ze zijn gemaakt van 60% carbon composiet, wat zorgt voor hoge stijfheid met een laag gewicht voor optimale prestatie. De flexibele punt onderaan de stokken zorgen voor preciezie en perfecte grip op bijna alle terreinen. Tot slot zijn de Leki Amero nordic walking stokken voorzien van een Power Grip Pad, een dop met lange levensduur die zorgt voor optimale grip op verharde oppervlakken. Deze is gemaakt van gevulkaniseerd materiaal.

Producteigenschappen Amero nordic walking

  • Gemaakt van 60% carbon composiet
  • Verstelbereik: 100-130 cm
  • Je kunt de polsbanden eenvoudig losklikken en vastklikken
  • Flexibele punt, geschikt voor bijna alle terreinen
  • Gewicht (paar): 370 gram

Informatie over het merk

LekiLeki Logo

Al in 1948 was de familie Lenhart druk met het bewerken van materialen als plastic en metaal, maar in 1970 werden officieel de eerste skistokken onder het merknaam Leki geproduceerd. De revolutionaire ontwikkeling van een functionerende in lengte verstelbaar systeem, leidde tot de eerste verstelbare ski- en wandelstokken in 1974.


Op dit moment is Leki een onderneming met een wereldwijde reputatie op het gebied van trekking-, Nordic Walking- en skistokken. Dit is mogelijk gemaakt door duurzame ontwikkelingen op het gebied van technologie en innovatie. Daarnaast hebben de intensieve betrokkenheid en uitwisseling van ervaringen met sporters en opinieleiders en een samenwerking met dealers en leveranciers een grote bijdrage geleverd aan de roem en glorie van Leki.

Leki Amero nordic walking stokken

De Leki Amero nordic walking stokken zijn echte allrounders. Dankzij de Super Lock kun je de lengte aanpassen naar jouw eigen voorkeur. 

Lees verder en bekijk specificaties »

Op Voorraad! Als u binnen 10 uur en 31 minuten bestelt, wordt uw bestelling vandaag nog verstuurd.

€ 74,95 incl. BTW

  • 30 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!
  • Service in onze winkel, met kopje koffie en een lach!
  • Test uw spullen direct in ons experience center, achter de winkel
  • Vragen over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@antilopeoutdoor.nl of 078-7850351 of 06-28136662

              

Nieuw

2 Items

Specificaties

Kleur (basis) :Wit