Leki CC 2.6 Carbon nordic walking stokken

Ref:

Omschrijving

Leki CC 2.6 Carbon nordic walking stokken

De Leki CC 2.6 Carbon nordic walking stokken zijn voorzien van Trigger Shark 2.0 handvaten voor een heerlijk comfort. De riem is makkelijk verstelbaar voor een optimale pasvorm. De stokken zijn gemaakt van 30% carbon composiet voor een hoge stijfheid en een laag gewicht. Onderaan de stokken zit een kapje dat ervoor zorgt dat je niet makkelijk in sneeuw wegzakt. 

Producteigenschappen CC 2.6 Carbon nordic walking

  • Schachtdiameter: 16 mm
  • De stokken bestaan uit 1 deel (dus niet invouwbaar)
  • Gewicht: 93 gram per meter

Informatie over het merk

LekiLeki Logo

Al in 1948 was de familie Lenhart druk met het bewerken van materialen als plastic en metaal, maar in 1970 werden officieel de eerste skistokken onder het merknaam Leki geproduceerd. De revolutionaire ontwikkeling van een functionerende in lengte verstelbaar systeem, leidde tot de eerste verstelbare ski- en wandelstokken in 1974.


Op dit moment is Leki een onderneming met een wereldwijde reputatie op het gebied van trekking-, Nordic Walking- en skistokken. Dit is mogelijk gemaakt door duurzame ontwikkelingen op het gebied van technologie en innovatie. Daarnaast hebben de intensieve betrokkenheid en uitwisseling van ervaringen met sporters en opinieleiders en een samenwerking met dealers en leveranciers een grote bijdrage geleverd aan de roem en glorie van Leki.

Leki CC 2.6 Carbon nordic walking stokken

De Leki CC 2.6 Carbon zijn sportieve nordic walking stokken die dankzij het slimme ontwerp erg lichtgewicht, praktisch en comfortabel zijn. 

Lees verder en bekijk specificaties »

Op Voorraad! Als u binnen 22 uur en 40 minuten wordt uw bestelling morgen verstuurd.

€ 59,95 incl. BTW

  • 30 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!
  • Service in onze winkel, met kopje koffie en een lach!
  • Test uw spullen direct in ons experience center, achter de winkel
  • Vragen over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@antilopeoutdoor.nl of 078-7850351 of 06-28136662

              

Nieuw

2000 Items

Specificaties

Kleur (basis) :Rood
Stok lengte uit (cm) :130-160