< Terug

FjallRaven Kaipak Trousers Curved Damesbroek

De FjallRaven Kaipak Trousers Curved Damesbroek is geschikt voor in de natuur én het normale, dagelijkse leven. De gedetailleerde, verstevigde en stretch taille zorgt voor een stijlvol uiterlijk. De broek is onder andere gemaatk van het duurzame G-1000. G-1000 zorgt ervoor dat de broek winddicht en waterafstotend is. Daarnaast kan de FjallRaven Kaipak Trousers Curved Damesbroek behandelt worden met Greenland Wax. Zo wordt uw broek nog beter beschermt tegen het weer. Aan het uiteinde van de broekspijpen zijn verstelbare bandjes en laarshaken bevestigd. 

Meer details

€ 179,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving FjallRaven Kaipak Trousers Curved Damesbroek

Bent u op zoek naar de perfecte broek die u niet alleen maar voor uw outdoor activiteiten aan kan trekken? De FjallRaven Kaipak Trousers Curved Damesbroek is geschikt voor in de natuur én het normale, dagelijkse leven. De gedetailleerde, verstevigde en stretch taille zorgt voor een stijlvol uiterlijk. 

Producteigenschappen

  • Stijlvol
  • Waterafstotend en winddicht
  • Hoge taille 
  • Kleur: dark navy
  • Materiaal: G-1000, polyamide en elastaan
G-1000

G-1000 is een unieke stof die speciaal door Fjällräven is ontwikkeld. De stof is gemaakt uit een combinatie van 65% polyester en 35% katoen en is geïmpregneerd met Greenland Wax. Deze combinatie zorgt ervoor dat G-1000 uitzonderlijk duurzaam, goed ademend, windafstotend en waterafstotend is. Daarnaast biedt G-1000 bijna 100% bescherming tegen UV. G-1000 kan onderhouden worden met Greenland Wax.

Polyamide (nylon)

Polyamide, ook wel nylon genoemd, is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Polyamide is een sterke stof die niet snel scheurt en kreukt. Het is licht, elastisch, makkelijk op te vouwen en droogt snel. Een nadeel van polyamide is dat het vocht niet goed opneemt.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Blauw
Buitenmateriaal (kleding)Elastaan, G-1000® Original: 65% polyester, 35% katoen, Polyamide
Gewicht (gram)400
EigenschappenComfortabel, Stijlvol, Stretch, vochtgeleidend, Waterafstotend, Winddicht
Aantal zakken4
TailleElastiek in de taille, High waist
GeslachtDames
Voorgevormde knieënJa
PasvormNormal Fit
Type broekLange broek
Ook gedacht aan?
Alternatieven
FjallRaven Karla Pro Winter Trousers damesbroek

FjallRaven Karla Pro Winter Trousers damesbroek

SeizoenWinter
Kleur (basis)Zwart
EigenschappenWindafstotend
Aantal zakken6
TailleMid waist
€ 209,95
Bekijk product
Outdoor damesbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoor broek is een persoonlijke keuze. Het moet goed passen: niet te strak of los. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel