< Terug

Source Widepac Divide 3L waterzak

Neem twee drankjes in één drinksysteem! De Widepack Divide maakt het mogelijk. Het drinksysteem heeft namelijk twee aparte compartimenten (flexibel in grootte) waarbij beide drankjes altijd beschikbaar zijn. Het Divide systeem past op bijna alle Source-pakketten, behalve de Durabag, Durabag Pro en Spinner Kids.

Meer details

€ 46,95

:
ca 8 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Source Widepac Divide 3L waterzak

De Widepack Divide maakt het mogelijk om twee soorten drinken in één te dragen, zonder een extra stuk uitrusting toe te voegen. De grootte van de compartimenten is flexibel. Dit geeft u maximale flexibiliteit om de capaciteit op te splitsen volgens uw behoeften. 

Widepac ™ -schuifsluiting
De originele, gebruikersvriendelijke Widepac ™ -schuifsluiting opent wijd, maakt eenvoudig vullen, reinigen, leegmaken en ijsinvoer mogelijk. Luchtdichte afdichting. De meeste SOURCE drinksystemen en drinksystemen zijn voorzien van reservoirs met onze kenmerkende Widepac-sluiting.

Taste-Free ™ -systeem
De gecoëxtrudeerde PE-film behoudt de pure smaak met absoluut geen plastic smaak, ook na verloop van tijd. (BPA-vrij)

GrungeGuard ™ -technologie
De GrungeGuard ™ -technologie remt de groei van bacteriën op het reservoir en de drinkslang voor de levensduur van het systeem. GrungeGuard ™ -technologie maakt gebruik van door de FDA goedgekeurde en EPA-geregistreerde antimicrobiële middelen.

Glass-Like ™ -technologie
SOURCE's Glass-Like ™ -film is 2000% gladder dan standaard TPU-films, met vrijwel geen verschil met het glas zelf. Deze meerlaagse polyethyleenfilm, vervaardigd in overeenstemming met SOURCE's Glass-Like ™ technologie, voorkomt de opbouw van biofilm, waardoor het systeem vrijwel zelfreinigend wordt.

Easy Care & Low onderhoud
Glass-Like ™ -technologie in combinatie met de Grunge-Guard ™ -technologie vertegenwoordigt een nieuwe generatie drinksystemen, waarbij schoonmaken geen probleem meer is! Gewoon opnieuw vullen met water en opnieuw en opnieuw drinken zonder speciale zorg. Water blijft dagen en zelfs weken fris.

Specificaties

Kleur (basis)Blauw
Fles inhoud (ml)3000
Waterzakken

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van online kopen niet aan, omdat u niet zeker bent van deze waterzak? Kom dan langs in onze winkel in Alblasserdam. Vertel ons wat u wenst en onze ervaren medewerkers zullen u een passend advies geven en de nodige ondersteuning aanbieden.

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel