< Terug

Victorinox Riem-etui

4.0545.3

Victorinox Riemetui Bekijk groter

De Victorinox Riemetui is een handig opbergzakje voor uw victorinox zakmes, het houd uw zakmes netjes en zorgt ervoor dat u hem niet kwijt raakt. Het Riemtasje is makkelijk te bevestigen aan uw riem door middel van een geïntergreerde riemlus.

Meer details

€ 17,95

ca 5 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Victorinox Riem-etui

De Victorinox Riemetui is een handig opbergzakje voor uw victorinox zakmes. De riemtas is gemaakt van Nylon en heeft een geïntergreerde riemlus die u gemakkelijk aan uw riem kunt bevestigen. Het riemtasje heeft een klittenbandsluiting. De hoogte is 32 millimeter en de lengte is 100 millimeter. Het gewicht is 34 gram. ideaal om uw victorinox zakmes netjes op te bergen, beschermen en niet kwijt te raken.

Alternatieven
Victorinox Steakmes

Victorinox Steakmes kartel - Blauw

Opinel Etui Outdoor L

Opinel Etui Outdoor L

Victorinox Riemetui voor zakmes/RangerGrip

Victorinox Riemetui voor zakmes/RangerGrip

Kleur (basis)BlauwBruin
Gewicht (gram)28
Mes lengte lemmet (mm)110
Materiaal lemmetRVS
Materiaal heftPolypropylene
€ 7,30
Bekijk product
€ 22,95
Bekijk product
€ 21,95
Bekijk product
Zakmes accessoires

Kom kijken in Alblasserdam!

Wilt u graag meer informatie over welke zakmes accessoires u moet aanschaffen? En weet u niet zeker welke zakmes accessoires bij uw zakmes passen? In onze winkel in Alblasserdam staan onze medewerkers voor u klaar! Ze helpen u met het vinden van de perfecte zakmes accessoires.

Reviews

Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel
Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel