Filter
Categories
meer... minder
Merken
meer... minder
Prijs
5 180
Geslacht
meer... minder
Maat
meer... minder
Kleur (basis)
meer... minder
Fles inhoud (ml)
meer... minder
Gebruik
meer... minder
Seizoen
meer... minder
Bovenmateriaal
meer... minder
Categorie wandelschoen
meer... minder
meer... minder
meer... minder
meer... minder
Filter

Running

Houdt u van hardlopen en bent u op zoek naar de beste running artikelen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij bieden producten aan van gespecialiseerde merken, zoals NathanTrekmatesMerrellRohner en Salomon. U kan hier terecht voor o.a. speciale running schoenen, sokken, lichtvesten, hardlooparmbanden en nog veel meer. Laat u verrassen! 

Lees meer
  • Gaat u graag een rondje hardlopen? Onze hardloopschoenen zijn ideaal! Wij verkopen verschillende en kwalitatief zeer goede trailrunning schoenen. 

  • Gaat u graag hardlopen? Dan is onze hardloop verlichting ideaal! Naast onze verlichting verkopen wij ook reflecterende artikelen. Zo bent u altijd zichtbaar in het donker!

  • Hardloopsokken

    Het kopen van hardloopsokken voelt misschien onnodig, maar voor fanatieke sporters is dit meer dan een luxe. Hardloopsokken hebben verschillende voordelen ten opzichte van normale (sport)sokken. Haardloopsokken hebben een betere zweetafvoer dan andere (dikke) sportsokken. Hierdoor voorkomt u warme en klamme voeten. Ook schuren hardloopsokken minder, wat schaafwonden, irritatie en blaren voorkomt. Een aantal hardloopsokken bieden ook extra demping, waardoor blessures voorkomen kunnen worden. Het lichaam (van voet tot heupen) krijgt tijdens het hardlopen namelijk veel klappen te verduren.

    Hardloopsokken hebben altijd een linkersok en een rechtersok. De meeste hardloopsokken zijn namelijk gemaakt naar de vorm van de voet. De sok sluit zo beter aan, waardoor hij minder beweegt tijdens het harlopen. Sommige harloopsokken bestaan uit twee aparte delen. De buitenste laag trekt dan het zweet aan, waardoor het zweet sneller en efficiënter wordt afgevoerd.

60 producten
Filter
per pagina
Toont 43 - 60 van de 60 items

Hardlopen is een fijne activiteit! Muziekje aan, running schoenen aan en gaan! Geniet u ook zo van het hardlopen? Dan zijn deze running artikelen ideaal!

Goede schoenen zijn tijdens het hardlopen érg belangrijk. Daarom verkopen wij ook verschillende soorten trailrunning schoenen! Zo loopt of rent u op wolkjes. Naast de schoenen verkopen wij ook speciale hardloopsokken. Deze sokkken kunnen zorgen voor meer ondersteuning en vochtafvoer. Gaat u liever 's ochtends vroeg of 's avonds laat hardlopen? Ook dat kan! Met onze hardloopverlichting bent u altijd zichtbaar voor de mensen om u heen. Het is ook belangrijk dat u tijdens het hardlopen genoeg drinkt. Om het u makkelijker te maken verkopen wij verschillende drinkflessen voor tijdens het hardlopen! Zo blijft u gehydrateerd. Ook verkopen wij hardloop uitrusting! Van handige opberg vesten tot houders voor uw telefoon. Ideaal dus!

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel