Betaling

U kunt in de winkel contant en met pin betalen. Op de website kunt u betalen met iDEAL, creditcard (Visa, MasterCard), PayPal, Bancontact/Mister Cash, SofortBanking en Klarna. Ook kunt ervoor kiezen om het bedrag over te maken via bankoverschrijving. Verder is het mogelijk om bij ons met een VVV Cadeaukaart te betalen, ook online. Voor een VVV Cadeaukaart geldt dat u maximaal €50,- kan gebruiken per transactie. 

Mocht u in een straal van circa 20 km rondom Alblasserdam wonen, dan kunnen we uw bestelling vaak dezelfde dag nog leveren en kunt u eventueel contant bij aflevering betalen. Kiest u dan bij de betaalmogelijkheden om het bedrag over te maken en geeft u aan bij de opmerkingen dat u hier graag gebruik van wenst te maken.

Bankoverschrijving

Als u in onze webshop kiest voor betalen via bankoverschrijving, dan krijgt u een bericht van onze betaalprovider Sisow met een bankrekeningnummer waaraan u het bedrag dient te voldoen. Dan kunt u zelf uw bestelling afrekening via bankoverschrijving. Uw bestelling wordt verzonden zodra de betaling ontvangen is.

iDEAL, Bancontact & SOFORT Banking

Dit zijn drie betaalmethoden die het mogelijk maken om direct via internetbankieren het geldbedrag over te maken. iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Via uw vertrouwde internetbankier-omgeving maakt u het geldbedrag gemakkelijk en snel over. Bancontact kan gezien worden als de Belgische tegenhanger van iDEAL. SOFORT Banking is in meerdere landen beschikbaar, waaronder Nederland en België, en vooral populair in Duitsland.

Creditcard

Creditcard is wereldwijd een van de populairste betaalmethoden. Omdat aankopen verzekerd zijn, is betaling met creditcard een van de veiligste opties. Wij accepteren de twee meest gebruikte creditcards, MasterCard en Visa. 

Klarna

Bij de meeste betaalopties betaalt u vooraf. Geeft u er de voorkeur aan om achteraf te betalen? Kies dan voor betalen met Klarna. Na uw bestelling ontvangt u een factuur per e-mail. Deze kunt u dan binnen veertien dagen na verzending aan Klarna betalen.

PayPal

PayPal kunt u het best zien als een digitale portemonnee. U zet een tegoed op uw PayPal-account, waarmee u veilig online kunt afrekenen, zonder uw bank- of creditcardgegevens te hoeven opgeven. 

Service en garantie

We hebben ons assortiment heel bewust opgebouwd met de meest hoogwaardige merken. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn aan het product dat u bij ons gekocht heeft, dan kunt u het terugsturen (zie retourneren) of bij ons terugbrengen.

Omdat er zulke hoge eisen worden gesteld aan de producten die we leveren, zijn we ook heel coulant in het oplossen van eventuele fouten. De eerste twee jaar heeft u daar sowieso recht op, daarna kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Vragen of opmerkingen, we horen ze graag!

Met vriendelijke groet,

Lida & Evert


Zichtbaar tijdens elke outdooractiviteit

Zichtbaar tijdens elke outdooractiviteit

Het wordt weer steeds later licht en steeds vroeger donker. Maar dit betekent gelukkig niet dat je dan niet meer kan genieten van je...

Lees het volledige artikel

Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend, het lijkt wel het nieuwe magische getal. Hoe vaak hoor je iemand zeggen dat hij nog even een wandeling gaat maken om die dag nog...

Lees het volledige artikel