< Terug

Antilope Outdoor Cadeaubon

Antilope Outdoor Cadeaubon Bekijk groter

Een cadeaubon om te geven is altijd leuk. Maar zeker als het de cadeaubon van Antilope Outdoor betreft! De ontvanger van de giftcard kan dankzij ons ruime assortiment gegarandeerd iets leuks uitzoeken of voor een leuke prijs een wat grotere aanschaf doen. 

Meer details

€ 5,00

Als u binnen 18 uur en 38 minuten bestelt, wordt uw bestelling morgen verstuurd. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Antilope Outdoor Cadeaubon

Een cadeaubon om te geven is altijd leuk. Maar zeker als het de cadeaubon van Antilope Outdoor betreft! De ontvanger van de giftcard kan dankzij ons ruime assortiment gegarandeerd iets leuks uitzoeken of voor een leuke prijs een wat grotere aanschaf doen. Denk bijvoorbeeld aan een fanatieke wandelaar, die relatief vaak nieuwe wandelschoenen nodig heeft. Of aan een avonturier die op reis gaat naar verre landen en op zoek is naar de juiste uitrusting. Maar ook juist de kleine dingen maken mensen blij. De stoere jongens vinden het geweldig om bij ons een zakmes(je) uit te zoeken van hun eigen spaargeld. Weer anderen hadden misschien altijd al een kompas of zaklamp gewild. Kortom: bij ons in de winkel iets uitzoeken is écht leuk. Daarom is het geven van een Antilope Outdoor cadeaubon ook écht een goede keus :) 

Spelregels & mogelijkheden

  • Ieder gewenst bedrag is mogelijk. Minimum bedrag van €5
  • Staat het gewenste bedrag niet onder het kopje maat? Klik op anders en geef bij opmerking in het afrekenscherm aan wat uw gewenste bedrag is. plaatst niets, maar wij zullen contact met u opnemen, zodat u op een andere wijze kunt betalen.
  • Helaas is onze cadeaubon niet te verzilveren via de website. Alleen bij inlevering in onze fysieke winkel is de cadeaubon geldig.
  • De cadeaubon is tot een jaar na uitgifte geldig. Dit staat ook vermeld op de bon zelf. 
  • Wij voorzien de giftcard gratis van een leuke cadeauverpakking. U kunt bij opmerking in het afrekenscherm aangeven of het voor een meisje/jongen/man/vrouw is. Ook kunnen wij een kaartje meesturen met een eventuele boodschap voor de ontvanger.
  • Wij kunnen de cadeaubon naar een ander adres opsturen indien gewenst. Nadat u uw eigen adres ingevuld heeft in het afrekenscherm kunt u kiezen voor de optie op een ander adres bezorgen

Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend, het lijkt wel het nieuwe magische getal. Hoe vaak hoor je iemand zeggen dat hij nog even een wandeling Lees het volledige artikel

De belangrijkste voordelen van wandelen

De belangrijkste voordelen van wandelen

Grote groepen Nederlanders herontdekken het wandelen. Zeker na een lange dag thuis is een rondje lopen de ideale manier om de buitenlucht te...

Lees het volledige artikel
De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 1371 reviews.