Bedrijven

Bent u bedrijfsmatig op zoek naar de schoenen, kleding of iets anders uit ons uitgebreide assortiment? Dan kunnen wij u daar prima mee van dienst zijn!

Op zoek naar 1 paar schoenen of naar 1000 paar broeken, met of zonder bedrukking en met veiligheidsvoorschriften, wij zorgen er graag voor! Merken die wij kunnen leveren zijn onder andere FjällRäven, Deerhunter, Odlo, Lowa, Ortlieb en Lezyne.

We hebben ervaring met de levering van honderden producten per levering, maar spannen ons net zozeer in voor de levering van een paar goede schoenen voor uw werksituatie.

Direct contact, leverbetrouwbaarheid en snelheid zijn onze basiseigenschappen en redenen waarom we naar volle tevredenheid bedrijven en organisaties hebben mogen helpen met de juiste producten.

Aan onder andere de volgende bedrijven mochten wij onze producten en diensten leveren:

Zuid-Hollands Landschap

Sinds 2017 is Antilope Outdoor 'Groene Partner' van het Zuid-Hollands Landschap. Wij zijn met trots de preferred supplier voor al hun bedrijfskleding (onder andere jassen, fleecevesten, shirts en broeken) en ander materiaal als wandelschoenen. Wij maken alle mogelijke aanpassingen aan kleding om het optimaal te maken voor gebruik onder de zwaarste omstandigheden. Ook voorzien wij hen van een groot assortiment Ortlieb-tassen voor vervoer van gereedschap. Wij zorgen er tevens voor dat de kleding wordt voorzien van hun logo.

Adventure City Rotterdam

Klim- & Zippark Adventure City Rotterdam is een in- & outdoor-avonturenpark voor jong en oud. Voor hun medewerkers leveren wij sinds 2018 doorlopend de shirts, broeken en fleeces. Verder zorgen wij ervoor dat de fleeces en shirts worden voorzien van het logo.

ICL Benelux

ICL is vooral bekend als producent van meststoffen. Hun kantoor in Waardenberg voorzien wij sinds voorjaar 2019 van jassen.

Rovanda

In opdracht van Rovanda uit Papendrecht hebben wij in mei 2020 32 survivalkits samengesteld met slaapzakken, slaapmatjes, eten, drinken en verschillende toiletartikelen.

Instituut Fysieke Veiligheid (IFV)

In opdracht van het IFV hebben wij in november 2017 200 stuks multitools geleverd, bestemd voor medewerkers van het UNHCR.

Utrechts Landschap

Levering van kleding

Preidel Alblasserdam

Levering twee paar werkschoenen

Ecoresult Alblasserdam

Levering vijftien paar werkschoenen

Jordy's Bakery

25 flessen Klean Kanteen

CM Oostende

210 paar fietslampjes

Parkeergarage De Meent Papendrecht

Levering van meerdere paren werkschoenen

Jan Korteland Watersport

Acht stuks kerstcadeaubonnen

Novanet B.V.

Zestig stuks koeltassen

Onze 11 servicepunten

Zoals u kunt zien een grote variatie aan afnemers met specifieke wensen. We hebben wat mogelijke services die we aanbieden voor u op een rijtje gezet:

1) Het is vaak van belang dat mensen eerst passen en dat wij eventueel ons advies kunnen geven. Een mogelijkheid is om pasdagen te organiseren op verschillende locaties in Nederland. Hiermee maken we het voor medewerkers zo eenvoudig en comfortabel mogelijk. 

2) Voorraad. We hebben altijd meer dan 3000 paar schoenen op voorraad en een grote collectie kleding. Bij onze leveranciers hebben we ook altijd afroep voorraad tot onze beschikking. Mocht dat niet voldoende zijn dan kunnen we de producten bestellen of een geschikt alternatief aanbieden

3) Bestelwebsite. We bieden desgewenst een uitgebreide online bestelomgeving aan waarop medewerkers kunnen inloggen en waarop eventueel budgetten, maatvoeringen en levertijden aangegeven kunnen worden.

4) Klantenservice doen we zelf en er neemt altijd iemand met verstand van zaken de telefoon aan. We reageren op vragen altijd binnen 1 werkdag.

5) We werken samen met een en voetmedisch team (fysiotherapeut, medisch pedicure, Sportpodoloog en Registerpodoloog). Mochten medewerkers last hebben van pijnlijke voeten dan helpen en adviseren we daar graag passend in.

6) Reparatie van schoenen. We onderhouden nauwe contacten met een gespecialiseerde schoenmaker, die eventueel onder fabrieksgarantie reparaties verzorgd.

7) Techniek. Mochten de systemen daarom vragen dan kunnen we altijd product exports en bestelimports geautomatiseerd laten verlopen. We hebben een ICT'er in huis om dit vlekkeloos te laten verlopen.

8) Facturatie. We denken graag met u mee in een manier waarop de facturatie optimaal verloopt. We kunnen eventueel ook werken met maandfacturen of aansluiten op het huidige systeem wat u gebruikt.

9) We hebben ervaring met het leveren van grotere hoeveelheden.

10) We kunnen ook zorg dragen voor producten die niet op onze website te vinden zijn zoals laarzen, veiligheidsschoenen, zaagschoenen etc. met de juiste certificering.

11) Vermaakservice. Alle kleding die we verkopen kunnen we zelf repareren of vermaken. Aanbrengen van uitingen op de kleding verzorgen we eventueel ook volledig.


We krijgen vaak leuke reacties terug van klanten, zoals hieronder:

Beste

Hierbij laat ik graag weten dat de bestelling goed toegekomen is. Nu zitten ze nog in de doos. Morgen worden ze als geschenk uitgedeeld aan het personeel. Ben benieuwd naar hun reactie.

Dank je wel om dit in een zo korte tijdspanne voor ons geregeld te krijgen. Jullie verdienen een schouderklopje.

Nogmaals dank je wel.Kortom, heeft u een idee, vraag of wilt u gewoon eens doorpraten over mogelijkheden? Wij staan u van maandag t/m zaterdag graag te woord op 06-28136662.

Met hartelijke groet,

Team Antilope Outdoor


Op pad met de juiste regenkleding
Op pad met de juiste regenkleding

Met de hedendaagse regenkleding is zweten verleden tijd en loop je er toch stijlvol bij. Waar let je op? Wij helpen je...

Lees het volledige artikel
Antilope Outdoor gaat uitbreiden
Antilope Outdoor gaat uitbreiden

Na ruim 8 jaar aan de Cortgene 9 in Alblasserdam hebben we het ambachtsherenhuis aan Cortgene 7 ook bij onze wandel- en...

Lees het volledige artikel