Bedrijven

Bent u bedrijfsmatig op zoek naar de schoenen, kleding of iets anders uit ons uitgebreide assortiment? Dan kunnen wij u daar prima mee van dienst zijn!

Op zoek naar 1 paar schoenen of naar 1000 paar broeken, met of zonder bedrukking en met veiligheidsvoorschriften, wij zorgen er graag voor! Merken die wij kunnen leveren zijn onder andere FjällRäven, Deerhunter, Odlo, Lowa, Ortlieb en Lezyne.

We hebben ervaring met de levering van honderden producten per levering, maar spannen ons net zozeer in voor de levering van een paar goede schoenen voor uw werksituatie.

Direct contact, leverbetrouwbaarheid en snelheid zijn onze basiseigenschappen en redenen waarom we naar volle tevredenheid onderstaande bedrijven en organisaties hebben mogen helpen met de juiste producten.

Zuid-Hollands Landschap

Sinds 2017 is Antilope Outdoor 'Groene Partner' van het Zuid-Hollands Landschap. Voor hen verzorgen wij de levering van bedrijfskleding (onder andere jassen, fleecevesten, shirts en broeken) en ander materiaal als wandelschoenen en rugzakken. Wij zorgen er tevens voor dat de kleding wordt voorzien van hun logo.

Adventure City Rotterdam

Klim- & Zippark Adventure City Rotterdam is een in- & outdoor-avonturenpark voor jong en oud. Voor hun medewerkers regelen wij sinds 2018 de shirts, broeken en fleeces. Verder zorgen wij ervoor dat de fleeces en shirts worden voorzien van het logo.

ICL Benelux

ICL is vooral bekend als producent van meststoffen. Hun kantoor in Waardenberg voorzien wij sinds voorjaar 2019 van jassen.

Instituut Fysieke Veiligheid (IFV)

In opdracht van het IFV hebben wij in november 2017 200 stuks multitools geleverd, bestemd voor medewerkers van het UNHCR.

We gaan graag de uitdaging aan om uw vraag op de beste manier op te lossen.
Bel, app of e-mail ons, we staan direct voor u klaar.

Tel: +(31)78-7850351
Whatsapp: 0787850351
E-mail: info@antilopeoutdoor.nl


In de schijnwerpers: Vaude

In de schijnwerpers: Vaude

Vaude, een bekende naam op het gebied van artikelen in de outdoorbranche. Ook bij Antilope in de winkel een merk dat ruim vertegenwoordigd is...

Lees het volledige artikel

Hestra handschoenen

Hestra handschoenen

Hestra is een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van handschoenen. Wereldwijd staan ze bekend om hun hoge...

Lees het volledige artikel
De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 960 reviews.