Filter

Categories
meer... minder
Merken
meer... minder
Prijs
2 370
Gewicht paar (gram)
170 1820
Maat
meer... minder
Categorie wandelschoen
meer... minder
Hoogte schoen
meer... minder
Kleur (basis)
meer... minder
Geslacht
meer... minder
Bovenmateriaal
meer... minder
Binnenmateriaal (schoenen)
meer... minder
Buitenzool
meer... minder
Pasvorm (schoenen)
meer... minder
Waterdicht
meer... minder
Gebruik
meer... minder
Sluiting Schoenen
meer... minder

Wandelen

 • Wandelschoenen

  De wandelschoenen uit ons assortiment zijn stuk voor stuk geschikt om comfortabel wandelingen mee te maken. De schoenen zijn op te delen in categorieën en hebben specifieke eigenschappen.

  De volgende kenmerken zijn belangrijk om in overweging te nemen:

  * Moeten de schoenen hoog of laag zijn?
  * Waterdicht, optimaal ventilerend of met een hoog comfort niveau?
  * Hoe gaat u de schoenen gebruiken. In ruig terrein of juist op vlak terrein. Wandelt u vaak met bepakking of juist niet?
  * Bent u van uzelf wat lichter of juist zwaarder?
  * Wilt u langere afstanden wandelen, of is 10 kilometer het maximum?

  De antwoorden op deze vragen leiden naar bepaalde soort schoenen die goed past bij wat u wilt doen. Wij adviseren u daar graag over!

  Weet u al wat u wilt, uw huidige schoenen vervangen of een idee krijgen over wat er is? Kijk dan snel verder en maak eventueel uw keuze!
  Wij nodigen u in alle gevallen van harte uit om bij ons langs te komen voor vrijblijvend advies. U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken.

 • Laarzen

  Wanneer het kouder wordt is het soms lekker om een laars aan uw voeten te hebben. Een laars zit steviger om de voet en de kuit en is daarnaast ook warmer. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten laarzen, van echte soepele leren laarzen tot stevige waterdichte laarzen. 

 • Sandalen

  Sandalen

  In de zomer is het soms net zo lekker om een open schoen aan uw voet te hebben, daarom bieden wij u een ruim assortiment aan sandalen aan. 

  Sandalen hebben vaak een voorgevormd voetbed zodat uw voet niet glijdt, ook zitten er op de wreef en ook vaak op de hiel verstelbare banden. Dit alles zorgt voor een hoog comfort. 

 • Slippers
 • Pantoffels
 • Wandelstokken

  Wandelstokken

  Tijdens het wandelen heeft u soms niet genoeg steun aan uw schoenen alleen, daarom bieden wij ook wandelstokken aan. Deze bieden op stijle stukken net dat beetje meer grip en ondersteuning. 

 • Wandelaccessoires
644 producten
Filter
Toont 1 - 42 van de 644 items