Na ruim 8 jaar te hebben gewerkt in Cortgene 9 in Alblasserdam, is het tijd om de collectie iets meer ruimte te gaan geven. Die ruimte vonden we verrassend dichtbij. Vanaf 1 september 2021 hebben we het ambachtsherenhuis aan Cortgene 7 ook bij onze wandel- en buitensportwinkel betrokken.

Maar voor we het officieel als winkel in gebruik kunnen nemen, moet er eerst het één en ander gebeuren. Via deze pagina houden we u op de hoogte van de verbouwing. En natuurlijk berichten we u ook hier over de openingsdatum, zodra deze bekend is.

De verbouwing is begonnen

28-09-2021

De verbouwing aan ons buurpand is begonnen! Vorige week werden de eerste spullen met groot materieel binnen gebracht en dat leverde natuurlijk leuke plaatjes op. Terwijl de verbouwing gaan de is bent u natuurlijk gewoon welkom in de bestaande winkel.

De sleuteloverdracht van Cortgene 7

25-08-2021

Groot nieuws! Antilope Outdoor gaat uitbreiden naar de buren! De oude verbinding tussen het koetshuis (de huidige winkel) en het ambachtsherenhuis zal worden hersteld en daarmee wordt onze winkel 3x zo groot. Vandaag was het zover: de sleuteloverdacht
Voordat we de winkel officieel in gebruik gaan nemen zetten we in september de deuren voor een paar weken open voor onder andere de sale en mooie exposities. We hopen je snel in het nieuwe pand te zien!