Na ruim 8 jaar te hebben gewerkt in Cortgene 9 in Alblasserdam, is het tijd om de collectie iets meer ruimte te gaan geven. Die ruimte vonden we verrassend dichtbij. Vanaf 1 september 2021 hebben we het ambachtsherenhuis Huis Rijkee aan Cortgene 7 ook bij onze wandel- en buitensportwinkel betrokken.

Hiermee is onze winkel nu 3x zo groot. Hoewel het huis al als winkel door ons in gebruik is genomen, moet er toch nog wel het één en ander gebeuren. Via deze pagina houden we u op de hoogte van deze verbouwing. We vertellen u op deze pagina meer over de historie van het pand. Ondertussen verwelkomen wij u graag om alvast een kijkje te komen nemen.

Bovenverdieping

08-04-2022

Met de uitbreiding naar het Ambachtsherenhuis hebben wij er ook een stuk bovenverdieping bij gekregen. Op de bovenverdieping hebben fietsartikelen, rugzakken, slaapzakken en -matjes een plek gekregen. 

Als u vanuit de lange gang de bruine trap oploopt, ziet u gelijk een nieuwe kast met fietstassen. Als u omdraait naar de Lezyne-artikelen is daar een derde wand geplaatst. We hebben nu meer plek om alle fietsaccessoires in ons assortiment uit te stallen. Ook fietskleding krijgt hier een plaats. Om de kleding mooi op te hangen, zijn er twee hangrails bevestigd. Zo kunt u er goed bij. 

In de ruimte aan de rechterkant van de trap vindt u alle rugzakken, slaapzakken en -matjes. Deze kamer is al helemaal klaar. Benieuwd goed deze kamer eruit ziet? Kom dan langs in de winkel!

Uitbreiding Experience Center

01-04-2022

Het verbouwen gebeurt niet alleen binnen. Met de aanwinst van het ambachtsherenhuis is ook onze tuin 3x zo groot geworden. En die kan ook wel een opknapbeurt gebruiken. Daarmee zullen we dus ook ons Experience Center 3x zo groot maken. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan meerdere paden met diverse ondergronden zodat u uw nieuwe schoenen voor aanschaf uitgebreid kunt testen. 

12-03-2022

12-03-2022

15-03-2022

17-03-2022

17-03-2022

18-03-2022

22-03-2022

22-03-2022

Historische vondst

10-03-2022

Wat een vondst! In het nieuwe gedeelte van de winkel zijn we nog druk bezig met verbouwen. Op de zolder waar voornamelijk opslag zal komen, kwamen we deze foto's en kaartjes tegen uit 1855. Antilope zit in een historische gebouw en dit bewijst het maar weer. Hoe tof!

In de steigers

28-01-2022

Onze winkel is vanaf vandaag iets minder goed zichtbaar. De steiger is verplaatst naar de voorkant en de schilders gaan hard aan de slag om deze kant ook strak in de lak te zetten. U ziet ons dus misschien niet zo goed, maar we zijn er natuurlijk wel! Dus loop gerust binnen voor die fijne jas of uw ideale paar wandelschoenen. Wij zetten de koffie vast klaar! ☕

Schuren en schilderen

10-01-2022

Er wordt op het moment zowel buiten als binnen hard gewerkt aan de winkel. Buiten is er ruim 90 jaar ervaring bezig met het schilderwerk. Dat moet dus wel goedkomen! Binnen worden alle vloeren geschuurd zodat ze opnieuw in de lak gezet kunnen worden. Op het eindresultaat moeten we nog even wachten, maar wat ons betreft wordt het prachtig!

Een kamer vol met rugzakken

06-12-2021

We hebben weer wat verandering aangebracht in de winkel. Loopt u door de gang in het nieuwe gedeelte van onze winkel, neem dan even de trap naar boven. Aan uw rechterhand vind u nu een kamer met al onze rugzakken. Heel overzichtelijk ziet u alle rugzakken die we hebben. Of u nu een rugzak zoekt voor een dagwandeling of juist voor een paar dagen, er hangt er vast wel eentje voor u tussen. De rugzak moet natuurlijk wel goed bij u passen, dus geven we u graag advies!

Nieuwe toonbank

19-11-2021

Heb jij onze nieuwe toonbank al gezien? Deze houten, glazen kast past precies bij de uitstraling van onze winkel en geeft ons alle ruimte om jou goed te helpen. En als je al heel lang bij ons in de winkel komt, dan weet je misschien nog wel hoe de "toonbank" er eerst uit zag.

Nieuwe wandrekken

03-11-2021

De winkel blijft maar veranderen! De afgelopen weken zijn ze druk bezig geweest in het nieuwe gedeelte met het plaatsen en vullen van nieuwe wandrekken voor kleding en schoenen. De inrichting krijgt zo steeds een beetje meer vorm en wat ons betreft wordt het prachtig!

Mooie schatten

23-10-2021

De laatste weken is er hard gewerkt aan de winkel en als u binnen bent geweest dan heeft u de veranderingen vast al opgemerkt.
Het leuke aan een oud pand is dat je soms in hoekjes mooie schatten ontdekt. Zo vonden we deze week een krant die vandaag precies 37 jaar oud is. Wij zijn heel benieuwd wat we de komende maanden nog meer gaan ontdekken in ons prachtige pand.

De verbouwing is begonnen

28-09-2021

De verbouwing aan ons buurpand is begonnen! Vorige week werden de eerste spullen met groot materieel binnen gebracht en dat leverde natuurlijk leuke plaatjes op. Terwijl de verbouwing gaande is bent u natuurlijk gewoon welkom in de bestaande winkel.

De sleuteloverdracht van Cortgene 7

25-08-2021

Groot nieuws! Antilope Outdoor gaat uitbreiden naar de buren! De oude verbinding tussen het koetshuis (de huidige winkel) en het ambachtsherenhuis Huis Rijkee zal worden hersteld en daarmee wordt onze winkel 3x zo groot. Vandaag was het zover: de sleuteloverdacht
Voordat we de winkel officieel in gebruik gaan nemen zetten we in september de deuren voor een paar weken open voor onder andere de sale en mooie exposities. We hopen je snel in het nieuwe pand te zien!