Filter
Categories
meer... minder
Prijs
139 220
Kleur (basis)
meer... minder
Hoogte schoen
meer... minder
Eigenschappen
meer... minder
Gebruik
meer... minder
Bovenmateriaal
meer... minder
Categorie wandelschoen
meer... minder
Buitenzool
meer... minder
Gewicht paar (gram)
300 890
Binnenmateriaal (schoenen)
meer... minder
Waterdicht
meer... minder
Geslacht
meer... minder
Binnenzool
meer... minder
Pasvorm (schoenen)
meer... minder
meer... minder
meer... minder
meer... minder
Filter

Categorieën

On-Running wandelschoenen

On-Running schoenen vind je hier!

Wanneer u On-Running hardloopschoenen draagt lijkt het alsof u op wolkjes loopt. Prestatie en duurzaamheid staan voorop. Vind hieronder alle hardloopschoenen van On-Running.

Informatie over het ontstaan van On-Running vindt u hier!


On begon klein in Zürich, Zwitserland, en begon in 2010 met een grote ambitie: de wereld van het hardlopen veranderen. In de tien jaar die sindsdien zijn verstreken, is On-Running opgenomen in de harten en op de voeten van meer dan zeven miljoen hardlopers in meer dan 50 landen.


Caspar Coppetti, Olivier Bernhard, en David Allemann
Drie vrienden, één missie.
Het is niet alleen de liefde voor het hardlopen die voormalig profatleet Olivier Bernhard en zijn vrienden David Allemann en Caspar Coppetti samenbracht. Ze waren toegewijd aan het ontwikkelen van een revolutionair idee. Dit is hun verhaal.


Na zijn pensionering als professioneel atleet legde Olivier Bernhard, drievoudig wereldkampioen duatlon en meervoudig Ironman-winnaar, zich toe op het vinden van een loopschoen die hem de perfecte loopsensatie zou geven. Daarbij kruiste hij het pad van een gelijkgestemde Zwitserse ingenieur die een idee had voor een nieuw soort loopschoen. In de jaren die volgden, zorgde de perfecte symbiose van hardloopervaring en technische expertise ervoor dat dat eerste radicale idee kon worden verfijnd.


Tientallen prototypes werden ontwikkeld, maar het basisconcept - gedempte landing, stevige take-off - bleef altijd voorop staan. Het was deze unieke loopsensatie die Caspar Coppetti en David Allemann overtuigde om ook aan boord te komen. Samen met Bernhard richtten zij in januari 2010 formeel de On op in Zürich. Hun missie om een productlijn te ontwikkelen die volledig in Zwitserland is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologie, kwam in een stroomversnelling.


Amper een maand later, in februari, wonnen de prototypes de ISPO BrandNew Award, een van de belangrijkste prijzen voor innovatie in de sport. Testlopers waren enthousiast en spraken van lopen op wolken. In juli 2010 stonden de eerste hardloopwinkels met On-schoenen in de schappen.


Tien jaar later kun je On-Running hardloopschoenen kopen bij meer dan 6500 premium retailwinkels in meer dan 50 landen. Naast het Europese hoofdkantoor in Zürich heeft On nu ook kantoren geopend in de VS, Japan, Australië en Brazilië. On producten winnen internationale design en technologie prijzen.


Meer
11 producten
Filter
Toont 1 - 11 van de 11 items
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Was en impregneer je kleding met Grangers
Was en impregneer je kleding met Grangers

Was en impregneer je kleding met Grangers Wash & Repel 2 in 1 en vul voordelig je fles bij met ons refill station in de winkel.

Lees het volledige artikel