Categorieën

Jouw outdooroutfit voor de lenteTussen het gras verschijnen de narcissen en tulpen, de bomen krijgen steeds meer blad en staan in bloei en de zon laat zich weer steeds langer zien. Het is lente! Net als in elk ander seizoen is ook de lente heerlijk om om buiten te zijn. De temperatuur kan in dit jaargetijde flink schommelen en we begrijpen dat het dan soms lastig is de juiste outfit te bepalen voor jouw wandeling. Daarom geven we op deze pagina tips voor zowel de frissere als warmere dagen. Zo staat je een heerlijk wandel-seizoen te wachten!

Shirts

Het voorjaar is het moment waarop de shirts weer te voorschijn mogen komen. Een shirt met lange mouwen is niet altijd een overbodige luxe, zeker op de frissere dagen. Kies je voor een shirt van merinowol, dan is deze ook op warmere dagen zeer aangenaam Dit is dankzij de temperatuurregulerende eigenschap van het materiaal. Wil je alle shirts in onze collectie zien? Bekijk ze hier voor dames en heren.

Broeken

Een goede wandeling begint bij kleding dat lekker zit. Niets zo vervelend als een schurende spijkerbroek. In ons assortiment hebben we genoeg keuze uit dames- of herenwandelbroeken. Denk aan een afritsbroek. Ideaal als de dag fris start, maar de temperatuur daarna snel oploopt. Maar ook insectwerende broeken vind je in ons assortiment. 

Jassen

De temperaturen kunnen in de lente zelfs per dag nog flink verschillen. Start de dag fris, dan is het fijn een lichte jas te hebben om die eerste kou tegen te houden. En wat dacht je van die onverwachte lentebuien? Dan is het fijn als je een jas hebt die ook waterdicht- of waterafstotend is.
Benieuwd naar alle jassen in ons assortiment, je vindt ze hier voor dames en heren

Sokken

Ze worden vaak vergeten, maar ook je voeten willen graag juist gekleed worden. Met de juiste sokken gaat jouw lentewandeling goed van start. In ons assortiment hebben we diverse sokken die jouw voeten warm houden en isoleren als dat nodig is. Wist je dat we zelfs sokken hebben die insectwerend zijn?

Schoenen

Naast sokken, worden je voeten ook heel blij van goed zittende wandelschoenen. En hoe fijn is het dat als je wordt overvallen door een lentebui, dat je voeten dan droog blijven. In ons assortiment vind je vele schoenen die waterdicht zijn. Van lage, midden tot hoog, we hebben ruim 4500 paar altijd op voorraad in de winkel. Voor zowel dames, heren als kinderen. 

Accessoires

Maak je ideale lente-outfit af met accessoires. Denk aan een nekwarmer, die ook nog eens UV beschermend is. Of een fijne zonnebril of pet tegen de felle zonnestralen. Heb je ze even niet nodig, dan berg je ze snel op in jouw rugzak.

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel