Filter
Merken
meer... minder
Prijs
339 340
Gewicht (gram)
390 390
Kleur (basis)
meer... minder
meer... minder
meer... minder
Filter

We hebben er meer dan 200 hangen!

Kom ze passen, bekijken en vooral testen bij ons in de winkel. We nemen uitgebreid de tijd om u te helpen met het vinden van de juiste rugzak, of het onderdeel waar u al een poosje naar zoekt. Kom langs, ook als u uiteindelijk geen tas meeneemt vinden we het leuk als we u mogen helpen!

Lees meer

Trolley rugzak

Wanneer je een langere reis gaat maken met bijvoorbeeld het vliegtuig is een trolley ideaal, je kan er veel spullen in opbergen dankzij de grote rits en je kan ze gemakkelijk meenemen dankzij de hendel en wieltjes. Het voordeel van een trolley rugzak is dat je deze ook kan dragen als een rugzak wanneer bijvoorbeeld de ondergrond het onmogelijk maakt om de trolley over de grond te trekken. 

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten trolley's. De trolley's zijn ideaal voor het verplaatsen van een wat zwaardere inhoud. De trolley's zijn te dragen als rugzak, maar ook te rollen, wat erg handig is in het vliegtuig. Wilt u een trolley rugzak als handbagage gebruiken in het vliegtuig? Check dan even de toegestane afmetingen, zodat uw mooie trolley zeker te weten mee mag. Heeft u nog verdere vragen? Mail, bel of chat met ons! Wij staan voor al uw vragen klaar!

Lees meer
1 product
Filter
Toont 1 - 1 van 1 item

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel