Filter

Categories
meer... minder
Merken
meer... minder
Prijs
2 60
Fles inhoud (ml)
75 1900
Gewicht (gram)
28 470
Inhoud
480 ml 480 ml
Materiaal
meer... minder
Fles geïsoleerd?
meer... minder
Aantal uur warm
meer... minder
Aantal uur koud
meer... minder
Kleur (basis)
meer... minder

Drinkflessen

Hier vindt u ons grote assortiment met drinkflessen. We bieden ze u aan van verschillende merken: Klean Kanteen, Camelbak, Sigg, Silva, Nathan, Stanley en Primus. We selecteren onze merken altijd met zorg en kan u er dus op aan dat dit merken zijn met uitstekende kwaliteit. 

Er zijn veel diverse drinkflessen. Zo zijn er flessen die speciaal ontwikkelt zijn voor kinderen. Ook beschikken wij over een voorraad met thermosflessen. Erg handig voor een dagje uit of iets dergelijks. 

Bekijk hier nu ons gehele assortiment. 

 • Kinderfles

  De kinderflessen zijn speciaal ontwikkelt voor kinderen. De maat van de flesjes is aangepast aan de kleine kinderhanden en de doppen zijn gemaakt van zacht siliconen zodat ze de nieuwe tandjes niet beschadigen. 

 • Drinkfles

  Een drinkfles, iedereen heeft er wel een. Het is dan ook super handig en onmisbaar tijdens een lange wandel- of fietstocht. Wij hebben enorme verscheidenheid aan drinkflessen in allerlei kleuren en maten. De flessen variëren van 300 mililiter tot bijna 2 liter.

 • Thermosfles

  Wanneer u een langere wandeling gaat maken is het fijn als uw warme of koude dranken op temperatuur blijven. Daarom bieden wij een verscheidenheid aan thermosflessen aan in ons assortiment in verschillende maten en kleuren.

 • Accessoires

  Bij een vermiste of kapotte dop kan u hier terecht voor een nieuwe. Voor veel flessen van het merk SIGG en Klean Kanteen hebben we wel een alternatief. 

  Ook kunt u hier terecht voor een speciale flessenborstel. Uw fles blijft op deze manier super schoon en is handig te gebruiken.

135 producten
Filter
Toont 1 - 42 van de 135 items