Zakmesbouwpakket van CRKT

Ref: 51CK1032-20cm

Omschrijving

Dit zakmesbouwpakket van CRKT is geheel gemaakt van beukenhout.

De lengte is 20 cm. Het bouwpakket is eenvoudig te monteren en eventueel te schilderen. Op deze manier leert een kind op een veilgige en speelse manier omgaan met een zakmes.

Informatie over het merk

De messen en tools van Columbia River Knife & Tool (CRKT) kenmerken zich door kwaliteit, innovatie en een concurrerende prijs. De in Amerika gevestigde fabrikant werkt samen met ’s werelds toonaangevende mes ontwerpers. Het resultaat is dat de consument kan kiezen uit de nieuwste designs op messengebied tegen betaalbare prijzen. CRKT biedt (zak-)messen en multitools voor hobby, sport en werk. Met een breed assortiment van outdoormessen, jachtmessen, vis(fileer)messen en survivalmessen voldoet CRKT aan de vraag van zowel professional als liefhebber. Ieder CRKT-product is een innovatief stuk gereedschap met een onderscheidend design, openingsmechanisme en/of lemmetvergrendeling. Gemaakt van de beste materialen van extreem hoge kwaliteit en een uitzonderlijke garantie.

Zakmesbouwpakket,CRKT,KnifeKit,ht,5-dln,ds

Lees verder en bekijk specificaties »

Op Voorraad! Als u binnen 12 uur en 37 minuten bestelt, wordt uw bestelling vandaag nog verstuurd.

€ 19,50 incl. BTW

  • 30 dagen bedenktijd. Niet goed? Geld terug!
  • Service in onze winkel, met kopje koffie en een lach!
  • Test uw spullen direct in ons experience center, achter de winkel
  • Vragen over dit product? Neem vrijblijvend contact met ons op via: info@antilopeoutdoor.nl of 078-7850351 of 06-28136662

              

Nieuw

2 Items