Categorieën

Evenementen en wandelingenAntilope Outdoor is meer dan een winkel voor outdoorartikelen. Het wandelen zit in ons DNA, elke gelegenheid voor een goede wandeling grijpen wij aan. En dat doen we graag samen met u! Daarom organiseren we regelmatig wandelingen. Maar ook evenementen die alles met het outdoorleven te maken hebben. 

   

7 mei 2022: Trainingstocht 4Daagse

Van 19 t/m 22 juli is het weer tijd voor de 4Daagse. Voorbereiding is het halve werk en daar helpen wij u graag bij. Op zaterdag 7 mei organiseert WSV Nooit Gedacht samen met ons een trainingstocht 4Daagse. U kunt zich aanmelden voor de volgende afstanden 5, 10, 15, 20, 30 en 40 km

De start en finish (sluit om 17.00 uur) vindt plaats bij onze winkel in Alblasserdam.

Starttijden

40km van 07:00 tot 08:00 uur
30km van 07:00 tot 10:00 uur
20km van 08:00 tot 11:00 uur
15km van 08:00 tot 12:00 uur
10km van 09:00 tot 12:00 uur
  5km van 09:00 tot 12:00 uur

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

  

4 juni 2022: Beter naar Buiten Fair

Fair

Op zaterdag 4 juni 2022 organiseren wij weer Beter naar Buiten, de leukste buitenfair voor iedereen die houdt van outdoor-activiteiten. Met veel inspiratie, advies en gezelligheid! Ook openen wij deze dag ons vernieuwde Experience Center in de tuin achter onze winkel.

Antilope Outdoor is gevestigd in het statige Huis Rijkee aan het Cortgene. Zowel voor als achter de winkel, in het vernieuwde Experience Center, zullen de beste outdoormerken met hun experts voor u klaarstaan. Daarnaast is er natuurlijk gelegenheid om te genieten van een hapje en een drankje. In de winkel staan onze eigen experts voor u klaar, dus u zult u niet snel vervelen!

Lichenenwandeling

Heeft u altijd al meer willen weten over lichenen? Geef u dan nu op voor de Lichenenwandeling met Karel Gort!
De wandeling duurt ongeveer 2 uur en start en eindigt bij onze winkel in Alblasserdam.

INFO OVER DE FAIR  AANMELDEN WANDELING

  

Oktober 2022: Officiële winkelopening

Onze winkel bestaat al sinds 2013 in het Koetshuis aan de Cortgene 9 in Alblasserdam. Op 25 augustus 2021 hebben wij de sleutel mogen ontvangen van het Ambachtsherenhuis Rijkee, direct gelegen aan het Koetshuis. Hiermee maken we onze winkel 3x zo groot. 

Op dit moment is het herenhuis al in gebruik als winkel, maar er wordt er nog hard gewerkt om de winkel optimaal in te richten, met behoud van het historische karakter. Natuurlijk bent u al van harte welkom. In oktober 2022 verwachten wij helemaal klaar te zijn en zullen wij de winkel officieel heropenen. Meer informatie hierover volgt later.

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Was en impregneer je kleding met Grangers
Was en impregneer je kleding met Grangers

Was en impregneer je kleding met Grangers Wash & Repel 2 in 1 en vul voordelig je fles bij met ons refill station in de winkel.

Lees het volledige artikel