Categorieën

Evenementen en wandelingenAntilope Outdoor is meer dan een winkel voor outdoorartikelen. Het wandelen zit in ons DNA, elke gelegenheid voor een goede wandeling grijpen wij aan. En dat doen we graag samen met u! Daarom organiseren we regelmatig wandelingen. Maar ook evenementen die alles met het outdoorleven te maken hebben. 

   

2023: 10 jaar Antilope Outdoor

In 2023 vieren we een jubileum. Nadat we op zaterdag 9 februari 2013 voor de eerste keer de deuren van onze winkel openden, is het in 2023 tijd voor een feestje. Want in dat jaar bestaat Antilope Outdoor tien jaar. En dat vieren wij het hele jaar samen met u!

Voor elke maand hebben we een leuke actie bedacht, en bij tien van deze acties ontvangt u een sticker t.w.v. 10% korting. Plak deze op de speciale spaarkaart en stapel de korting tot wel 100%.

Welke acties wij precies organiseren en meer informatie over de spaarkaart leest u op de speciale 10 Antilope Outdoor pagina.

10 jaar Antilope Outdoor

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Was en impregneer je kleding met Grangers
Was en impregneer je kleding met Grangers

Was en impregneer je kleding met Grangers Wash & Repel 2 in 1 en vul voordelig je fles bij met ons refill station in de winkel.

Lees het volledige artikel