Categorieën

Evenementen en wandelingenAntilope Outdoor is meer dan een winkel voor outdoorartikelen. Het wandelen zit in ons DNA, elke gelegenheid voor een goede wandeling grijpen wij aan. En dat doen we graag samen met u! Daarom organiseren we regelmatig wandelingen. Maar ook evenementen die alles met het outdoorleven te maken hebben. 

   

Oktober 2022: Officiële winkelopening

Onze winkel bestaat al sinds 2013 in het Koetshuis aan de Cortgene 9 in Alblasserdam. Op 25 augustus 2021 hebben wij de sleutel mogen ontvangen van het Ambachtsherenhuis Rijkee, direct gelegen aan het Koetshuis. Hiermee maken we onze winkel 3x zo groot. 

Op dit moment is het herenhuis al in gebruik als winkel, maar er wordt er nog hard gewerkt om de winkel optimaal in te richten, met behoud van het historische karakter. Natuurlijk bent u al van harte welkom. In oktober 2022 verwachten wij helemaal klaar te zijn en zullen wij de winkel officieel heropenen. Meer informatie hierover volgt later.

Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel
Was en impregneer je kleding met Grangers
Was en impregneer je kleding met Grangers

Was en impregneer je kleding met Grangers Wash & Repel 2 in 1 en vul voordelig je fles bij met ons refill station in de winkel.

Lees het volledige artikel