< Terug

Green Oil Chain Lube on tour

Green Oil Chain Lube on tour Bekijk groter

Minifles voor rondreizen. Zak en zadeltas formaat! De On Tour-fles is vrijwel lekvrij. Het is ongeveer zo groot als je duim. Het heeft een mooie dop en druppelaar voor eenvoudige toepassing.

Meer details

€ 2,99

:
Niet op voorraad Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Biologisch afbreekbaar
  • Gemaakt van natuurlijke materialen
  • Compact formaat

Omschrijving Green Oil Chain Lube on tour

Het smeermiddel uit de Green Oil-ketting verlengt de levensduur van uw ketting en vermindert wrijving, voor een soepelere rit. Het kettingsmeermiddel bevat N-Toc, een speciaal geraffineerd plantenextract om de duurzaamheid te verhogen, waardoor de tijdsduur tussen toepassingen wordt verlengd. Green Oil kan ook worden gebruikt voor kabels, remmen, fietsvergrendelingen en andere smeertoepassingen.

Hoe is groene olie groen? Green Oil gebruikt geen PTFE of petrochemicaliën, alleen natuurlijke ingrediënten. Green Oil gebruikt ook geen palmolie. Alle ingrediënten zijn duurzaam geproduceerd. Green Oil maakt gebruik van plantaardige ingrediënten, natuurlijke moleculen met vergelijkbare lange-keten moleculen die worden aangetroffen in petrochemicaliën. Het gebruikte mengsel is plakkerig genoeg om aan de ketting te blijven, maar niet zo dat er kleverig overtollig vuil aan blijft kleven.

Specificaties

Kleur (basis)Clear
EigenschappenMilieuvriendelijk
Biologisch afbreekbaarJa

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel