< Terug

Green Oil Ecogrease

Green Oil Ecogrease Bekijk groter

Het Ecogrease montagevet van Green Oil is ideaal voor bewegende delen. Het is duurzaam en milieuvriendelijk. Verder is het montagevet 100% biologisch afbreekbaar. 

Meer details

€ 7,49

:
Niet op voorraad Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Biologisch afbreekbaar
  • 100% natuurlijke producten

Omschrijving Green Oil Ecogrease

Green Oil Ecogrease is montagevet voor de fiets, ontwikkeld om toe te passen tijdens het monteren van je fiets. Geschikt voor de quick release delen, zadelpen, draaiende delen, etc. Het vet is duurzaam en milieuvriendelijk, want Green Oil's Ecogrease bevat geen Teflon/PFTE of andere chemische toepassingen.

Bij fietsmonteurs komen vaak huidproblemen voor door alle chemicaliën, die in de onderhoudsproducten voor de fiets zitten. De producten van Green Oil bevatten alleen 100% natuurlijke producten en leveren daarom geen problemen op.

Ecogrease is afbreekbaar na zijn leven op de fiets. Het heeft hiervoor warmte, vocht en bacteriën nodig. Het montagevet van Green oil is dus geen product wat schade toebrengt aan het milieu. En dat zonder af te doen aan de werking die van een montagevet vereist is.

Tijdens elke rit komt er toch altijd wat van de vetten in oppervlakte water door regen, opspattend water, door het water heen rijden. Nu kan dat met Green Oil zonder het milieu ernstige schade toe te brengen, dus kan je met een gerust hart volop van het fietsen genieten. En dat het voor jou ook nog eens onschadelijk is, dat is natuurlijk ook erg belangrijk. Kijk daarom ook naar de andere onderhoudsmiddelen van Green Oil.

Specificaties

Kleur (basis)Clear
EigenschappenMilieuvriendelijk
Inhoud100 ml
Biologisch afbreekbaarJa

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel