< Terug

Kikkerland Huckleberry Cable transport FSC100%

HB23-F

Het Kikkerland Huckleberry Cable Transport werkt als een gondel in miniatuurformaat. Ideaal voor in bijvoorbeeld een boomhut om voorwerpen van de ene kant naar de andere kant te verplaatsen.

Meer details

€ 20,95

Niet op voorraad Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Kikkerland Huckleberry Cable transport FSC100%

Het Kikkerland Huckleberry Cable Transport werkt als een gondel in miniatuurformaat. Ideaal voor in bijvoorbeeld een boomhut om speelgoed, koekjes, briefjes en andere voorwerpen van de ene kant naar de andere kant te verplaatsen. Zo kan er speelgoed, koekjes, briefjes en andere dingen worden  De kabels kunnen worden bevestigd aan bomen, tafels of palen. Het bakje heeft een afmeting van 14 x 14 centimeter. Het touw heeft een lengte van 10 meter

Productspecificaties

  • Materiaal: hout, nylon
  • Afmeting sportbakje: 14 x 14 centimeter
  • Lengte touw: 10 meter

Specificaties

Materiaalhout, Nylon
Gadgets

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u niet goed weet welke gadgets u het best kunt kopen? Onze ervaren medewerkers staan in onze winkel voor u klaar! U vertelt uw wensen, waarna onze medewerkers een goed en passend advies kunnen geven!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel