< Terug

Ivanhoe Assar Vest herenvest

Ivanhoe Assar Vest herenvest Bekijk groter

De Ivanhoe Assar Vest is een stijlvolle bodywarmer, die het hele jaar door te dragen is. Doordat deze bodywarmer volledig gemaakt is van merinowol is deze temperatuurregulerend, waardoor deze urenlang comfortabel blijft zitten!

Meer details

€ 219,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Temperatuurregulerend
  • Stijlvol
  • Slechts 2 zakken

Omschrijving Ivanhoe Assar Vest herenvest

De Ivanhoe Assar Vest is een stijlvolle bodywarmer voor heren. Deze is ideaal om te dragen als tussenlaag of als bovenlaag als het wat warmer is. Doordat de bodywarmer volledig gemaakt is van merinowol is deze temperatuurregulerend. Zo werkt deze isolerend als het koud is, en verkoelend als het wat warmer is. 

Om uw noodzakelijke spullen met u mee te kunnen dragen, beschikt de Assar Vest over 2 steekzakken die met een rits afsluitbaar zijn. Voor optimaal comfort is de bodywarmer bij de taille verstelbaar, zodat deze perfect op uw lichaam aansluit. Kortom, bent u op zoek naar een temperatuurregulerende en stijlvolle bodywarmer, dan is de Ivanhoe Assar Vest ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Stijlvol
  • Temperatuurregulerend
  • 2 zakken
  • Verstelbare taille
  • Materiaal: merinowol

Materiaal

Merinowol

Merinowol is afkomstig van merinoschapen en staat algemeen bekend om de hoge kwaliteit. Merinoschapen hebben veel meer haartjes dan andere schapen. Per vierkante meter groeien ongeveer tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld schaap. De wol is hierdoor dunner en langer, voelt heel zacht aan en kriebelt niet. Merinoschapen leven in gebieden met grote temperatuurschommelingen van -20 ºC tot ruim 35 ºC. Hun vacht werkt warmteregulerend. Hierdoor houdt merinowol u warm in de kou, maar ademt het goed. Daarnaast heeft merinowol een uitstekende vochtregulerende en zelfreinigende werking, waardoor u niet snel last krijgt van transpiratieplekken en -geuren op uw kleding.

Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Groen
Binnenmateriaal (kleding)Merinowol
Buitenmateriaal (kleding)Merinowol
EigenschappenIsolerend, Stijlvol
Wasmachine bestendigJa, maar niet in droger
Aantal zakken2
GeslachtHeren
Soort kledingstukBodywarmer
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Ivanhoe Jon Full Zip Herenvest

Ivanhoe Jon Full Zip Herenvest

Ivanhoe Assar Full Zip herenvest

Ivanhoe Assar Full Zip herenvest

SeizoenHet hele jaar doorHet hele jaar door
Kleur (basis)ZwartGroen
Capuchon NeeNee
Binnenmateriaal (kleding)Wol
Buitenmateriaal (kleding)Wol
€ 189,95
Bekijk product
€ 217,74
Bekijk product
Heren outdoor Truien, Fleeces en Vesten

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Wilt u eerst liever passen of twijfelt u welke trui, fleece of vest het beste bij uw activiteit past? In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel