< Terug

Pinewood Nydala Fleece Jacket herenvest

Pinewood Nydala Fleece Jacket M's herenjas Bekijk groter

De Pinewood Nydala Fleece Jacket is het ideale vest om het hele jaar door te dragen. Het vest heeft is een stijlvol uiterlijk en is uiterst comfortabel.

Meer details

€ 69,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Fleece gaat niet pillen
  • Stijlvol
  • Slechts 2 zakken

Omschrijving Pinewood Nydala Fleece Jacket herenvest

De Pinewood Nydala Fleece Jacket is een stijlvol herenvest, geschikt om het hele jaar door te dragen. Dit vest is geschikt om te dragen als tussenlaag bij koudere temperaturen of als bovenlaag bij iets warmere temperaturen. Het vest is aan de onderkant verstelbaar, waardoor deze perfect aansluit op uw lichaam.

De Nydala Fleece Jacket beschikt over 2 zakken die met een rits afsluitbaar zijn, zodat u uw noodzakelijke spullen gemakkelijk met u mee kunt dragen. Het vest heeft een gebreid logo op de borst, wat het vest een stijlvol uiterlijk geeft. Kortom, bent u op zoek naar een stijlvol vest wat u het hele jaar door kunt dragen, dan is de Pinewood Nydala Fleece Jacket perfect voor u!

Productspecificaties

  • Stijlvol
  • Hele jaar door te dragen
  • Verstelbaar
  • Comfortabel
  • 2 zakken
  • Materiaal: gerecycled polyester

Materiaal

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Specificaties

SeizoenHet hele jaar door
Kleur (basis)Bruin
Binnenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
Buitenmateriaal (kleding)Gerecycled polyester
EigenschappenComfortabel, Stijlvol
Aantal zakken2
WaterdichtNee
GeslachtHeren
WinddichtNee
Soort kledingstukFleece , Vest
Heren outdoor Truien, Fleeces en Vesten

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Wilt u eerst liever passen of twijfelt u welke trui, fleece of vest het beste bij uw activiteit past? In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel