< Terug

LifeLine Leroy herenbroek

LifeLine Leroy Softshell Trousers herenbroek Bekijk groter

Onmisbaar tijdens uw wandelingen in het voor- en najaar is de LifeLine Leroy. Deze gevoerde broek is waterafstotend, waardoor u altijd voorbereid op pad gaat!

Meer details

€ 59,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 3 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Waterafstotend
  • Elastisch
  • Geen voorgevormde knieën

Omschrijving LifeLine Leroy herenbroek

De LifeLine Leroy is de perfecte broek om in het voor- en najaar te dragen. Deze met fleece gevoerde softshell broek is sneldrogend en waterafstotend, waardoor een kleine bui geen enkel probleem is. Toch blijft de broek ook ademend, wat voor optimaal comfort tijdens uw wandelingen zorgt. Hiernaast is de broek elastisch, waardoor deze perfect op uw lichaam aansluit.

Om ervoor te zorgen dat u uw noodzakelijk spullen gemakkelijk met u mee kunt dragen, beschikt de Leroy over 4 met rits afsluitbare zakken. De broekspijpen zijn door middel van een elastisch koord af te stellen, waardoor deze perfect op uw benen aansluiten. Hiernaast is de broek gemakkelijk opvouwbaar, wat deze ideaal maakt om mee te nemen op reis. Kortom, bent u op zoek naar de perfecte broek om te dragen tijdens het voor- en najaar, dan is de LifeLine Leroy ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Sneldrogend
  • Waterafstotend
  • Ademend
  • Elastisch
  • Compact
  • 4 zakken
  • Materialen: polyester, elastaan

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Elastaan 

Elastaan is een synthetisch vezel dat uitzonderlijk elastisch is. Door zijn grote rekbaarheid, maar tegelijk zijn stevigheid onderscheidt het zich van andere synthetische stoffen. Het is bijvoorbeeld sterker en duurzamer dan rubber, maar ook veel lichter. Elastaan is zeer lichtgewicht en is daardoor zeer geschikt wanneer u activiteiten gaat doen. Elastaan biedt namelijk ook veel bewegingsruimte doordat het zo elastisch is, zonder de pasvorm te verliezen.

Specificaties

SeizoenHerfst, Lente
Kleur (basis)Zwart
Binnenmateriaal (kleding)Elastaan, Polyester
Buitenmateriaal (kleding)Elastaan, Polyester
EigenschappenAdemend, Sneldrogend, Windafstotend
Aantal zakken4
WaterdichtNee
GeslachtHeren
Voorgevormde knieënNee
Alternatieven
The North Face Diablo Reg Tapered herenbroek

The North Face Diablo Reg Tapered herenbroek

Kleur (basis)Zwart
Buitenmateriaal (kleding)Polyester
EigenschappenWinddicht
Aantal zakken3
WaterdichtNee
€ 129,95
Bekijk product
Heren outdoorbroeken

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een goede outdoorbroek is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille, heupen, billen en benen moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel