SERVICE AAN HUIS

Onze winkel is misschien dicht tijdens de lockdown, maar de webshop is gelukkig nog altijd open. Wij zijn ons echter bewust van de beperkingen van verkoop over het internet. Vertragingen kunnen optreden, zeker in een tijd waarin veel meer mensen dan gebruikelijk online shoppen, en het liefst wil je kleding en schoenen toch even passen voordat je een beslissing neemt.

Voor wie in de buurt van de winkel woont, hebben wij een oplossing. Antilope Outdoor komt naar u toe deze winter! Wij bezorgen de artikelen persoonlijk bij u thuis, zodat u uw bestelling vaak dezelfde dag nog ontvangt. Mocht u twijfelen tussen schoenen of kledingstukken, dan rijden wij met het busje naar u toe. Dan kunt u ze eerst even passen.

Deze service bieden wij aan voor mensen die in een straal van 10 kilometer om de winkel wonen (de westelijke Alblasserwaard en Drechtsteden). Interesse? U kunt ons bereiken op de chattelefonisch (+31 78-7850351), via WhatsApp of via e-mail (info@antilopeoutdoor.nl). 

Tot snel!


Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend, het lijkt wel het nieuwe magische getal. Hoe vaak hoor je iemand zeggen dat hij nog even een wandeling gaat maken om die dag nog...

Lees het volledige artikel

De belangrijkste voordelen van wandelen

De belangrijkste voordelen van wandelen

Grote groepen Nederlanders herontdekken het wandelen. Zeker na een lange dag thuis is een rondje lopen de ideale manier om de buitenlucht te...

Lees het volledige artikel
De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 1924 reviews.