Vacatures

Leidinggevende verkoopmedewerker

Het gaat goed met Antilope Outdoor! Veel mensen weten ons te vinden en willen graag geholpen worden door iemand met kennis en passie!

Antilope Outdoor bestaat uit een team van 6 mensen. Naast het werk in de winkel in Alblasserdam is er veel werk bij het adviseren via e-mail, chatfuncties en telefoon. Daarnaast vragen de verschillende webshops aandacht en organiseren we regelmatig leuke acties.

We zijn op zoek naar een verkoopmedewerker met leidinggevende capaciteiten. Ervaring is een pré, maar geen noodzaak. Je krijgt bij ons intern opleidingen, waardoor je alles leert over schoenen, voeten, materialen waarvan goede buitensportkleding gemaakt wordt en alle andere accessoires.

Zoek jij een uitdagende baan van minimaal 16 uur en heb je het in je om mensen gepassioneerd te helpen bij de keuze voor de juiste wandelproducten? Dan komen we graag met jou in contact!

Profiel

- Passie, vriendelijk, klantgerichte aanpakker
- Minimaal 16 uur beschikbaar
- Leidinggevende capaciteiten
- Stressbestendig
- Computervaardig en ook leuk om ermee te werken.
- Bij toerbeurt op zaterdag beschikbaar.

Wij zijn flexibel, ook voor wat betreft werktijden en willen graag meedenken in kansen. Omdat we een klein team zijn, betreft het een zeer veelzijdige functie!

Spreekt dit je aan, e-mail je CV en brief dan naar: evertvink@antilopeoutdoor.nl
Bellen mag ook: 078-7850351 of 06-28136662 en vraag naar Evert Vink

Geplaatst op 28 november 2019


In de schijnwerpers: Vaude

In de schijnwerpers: Vaude

Vaude, een bekende naam op het gebied van artikelen in de outdoorbranche. Ook bij Antilope in de winkel een merk dat ruim vertegenwoordigd is...

Lees het volledige artikel

Hestra handschoenen

Hestra handschoenen

Hestra is een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van handschoenen. Wereldwijd staan ze bekend om hun hoge...

Lees het volledige artikel
De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 960 reviews.