Vacatures

Winkelmedewerk(st)er

Het gaat goed met Antilope Outdoor! Veel mensen weten ons te vinden en willen graag geholpen worden bij het zoeken naar een wandeluitrusting door iemand met kennis en passie!

Antilope Outdoor bestaat uit een team van 10 mensen. Naast het werk in de mooiste winkel van Alblasserdam is er veel werk bij het adviseren via e-mail, chatfuncties en telefoon. Daarnaast vragen de verschillende webshops aandacht en organiseren we regelmatig leuke acties.

We zijn op zoek naar een verkoopmedewerker met visual merchandise capaciteiten. Ervaring is een pré, maar geen noodzaak. Je krijgt bij ons intern opleidingen, waardoor je alles leert over schoenen, voeten, materialen waarvan goede buitensport kleding gemaakt wordt en alle andere accessoires.

Zoek jij een uitdagende baan van minimaal 20 uur en heb je het in je om mensen gepassioneerd te helpen bij de keuze voor de juiste wandelproducten? Dan komen we graag met jou in contact!

Profiel

  • Passie, vriendelijk, klantgerichte aanpakker
  • Minimaal 20 uur beschikbaar
  • Visual merchandise capaciteiten
  • Stressbestendig, iedere dag is anders, maar kan dan ook rommelig zijn.
  • Basiskennis computerwerk.
  • Bij toerbeurt op zaterdag beschikbaar.
  • Geen 9 - 5 mentaliteit.
Wij zijn flexibel, ook voor wat betreft werktijden en willen graag meedenken in kansen. Enthousiasme en interesse zijn voor ons veruit het belangrijkste.
Spreekt dit je aan, e-mail je CV en brief dan naar ons e-mail adres. Bellen mag ook: 078-7850351 en vraag naar Evert Vink.

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel