Categorieën

Doe de Zomercheck bij Antilope OutdoorHet gaat de goede kant op, we kunnen weer denken aan vakantie houden! Lekker gaan wandelen in de mooiste omgevingen of een avondwandelingetje door de buurt, aan uw wandeluitrusting mag het niet liggen. Wie met goede uitrusting op pad gaat, zal immers ook goed uitgerust terugkomen.

Op zaterdag 5 juni 2021 organiseert Antilope Outdoor in Alblasserdam de Zomercheck. Experts op het gebied van schoenreparatie en onderhoud van kleding en rugzakken zullen aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat u goedgekeurd op reis kunt. Bij Grangers vindt u de onderhoudsmiddelen waarmee u uw schoenen en kleding weer water- en vuilafstotend maakt. FjällRäven is aanwezig met hun waxstation, waar u kleding en tassen kunt laten behandelen.

Kapotte of versleten schoenen? Dan kunt u terecht bij Repair Service Boer. Deze reparatiespecialist uit IJsselstein kan de schoenen voor u beoordelen. Zijn ze te repareren, nemen zij ze graag voor u in. Ongeveer een week later kunt u ze weer afhalen bij Antilope Outdoor. Ook voor beschadigde rugzakken en reistassen kunt u bij hen terecht. 

Niet alleen uw reisspullen, maar het is ook fijn als u zelf in topconditie verkeert. Bauerfeindbekend van ondersteunings- en compressiemateriaal, komt met een ingenieus infrarood meetsysteem waarmee de bloedsomloop in uw benen wordt gecontroleerd. Maak hier alvast een afspraak voor de check! Heeft u pijnklachten in uw voeten, knieën of heupen? Vreeken voetverzorging is aanwezig voor persoonlijk advies.

De Zomercheck begint om 10:00 uur en duurt tot 15:00 uur. Kom langs en ga goed voorbereid op vakantie! 

Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend - Het belang van stappentellen

Tienduizend, het lijkt wel het nieuwe magische getal. Hoe vaak hoor je iemand zeggen dat hij nog even een wandeling gaat maken om die dag nog...

Lees het volledige artikel

De belangrijkste voordelen van wandelen

De belangrijkste voordelen van wandelen

Grote groepen Nederlanders herontdekken het wandelen. Zeker na een lange dag thuis is een rondje lopen de ideale manier om de buitenlucht te...

Lees het volledige artikel
De waardering van www.antilopeoutdoor.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0/10 gebaseerd op 2142 reviews.