< Terug

23. Victorinox Hunter XT 6f. Oranje Zakmes

Victorinox Hunter XTM 6f. Oranje Zakmes Bekijk groter

De Victorinox Hunter XT is speciaal ontworpen voor jagers en serieuze outdoorliefhebbers. Het mes beschikt over ovale duimgaten zodat het mes met 1 hand open te krijgen is. De buitenkant bestaat uit 2-delig buitenschalen wat zorgt voor optimale grip. Het zakmes beschikt over 6 functies, deze functies bestaan uit roestvrij staal

Meer details

€ 68,95

:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Met één hand te openen
  • Mes vergrendelbaar

Omschrijving 23. Victorinox Hunter XT 6f. Oranje Zakmes

De Victorinox Hunter XT is speciaal ontworpen voor jagers en serieuze outdoorliefhebbers. Het mes beschikt over ovale duimgaten zodat het mes met 1 hand open te krijgen is. De buitenkant bestaat uit 2-delig buitenschalen wat zorgt voor optimale grip. Het zakmes beschikt over 6 functies, deze functies bestaan uit roestvrij staal. Wat dit zakmes verschillend maakt tegenover de XS series is dat het over een houtzaag beschikt, deze ontbreekt bij de XS. Dit maakt het mes wel wat zwaarder van gewicht. Het veiligheidsmes heeft een licht gebogen lemmet, hiermee kan je eenvoudig een gordel doorsnijden. Kortom de Hunter XT zet een nieuw standaard als het gaat over een jagersmes. 

specificaties 

Functies

  1. Sleutelhanger 
  2. Houtzaag
  3. Kurketrekker
  4. Blad, groot 
  5. Het strippen van een mes
  6. Sleutelkoord 

Overige specificaties  

  • Hoogte: 20mm
  • Lengte: 111mm
  • Breedte: 35mm
  • Gewicht: 150 gram 
  • Materiaal: Polyamide, RVS
  • Mes vergrendelbaar: Ja
  • Mes met één hand: Ja

Specificaties

Kleur (basis)Oranje
Gewicht (gram)150
Aantal functies6
Breedte (mm)35
Hoogte20mm
Zakmessen

Kom kijken in Alblasserdam!

Bent u er nog niet helemaal uit of dit het juiste zakmes voor u is? In onze winkel in het centrum van Alblasserdam hebben wij een groot assortiment aan messen. Onze ervaren medewerkers nemen de tijd voor u zodat u kunt ontdekken welk zakmes het best bij u past.

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel