< Terug

Grangers Clothing Repel wasmiddel

Grangers Clothing Repel wasmiddel Bekijk groter

De Grangers Clothing Repel is een wasmiddel wat uw technische kleding water- en vuilafstotend houdt. Het ademend vermogen van uw kledingstuk wordt niet aangetast en het wasmiddel is geschikt voor wind- en waterdichte kledingstukken.

Meer details

€ 17,95

ca 3 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Omschrijving Grangers Clothing Repel wasmiddel

De Grangers Clothing Repel houdt uw kleding water- en vuilafstotend en behoudt het ademend vermogen. Het wasmiddel is geschikt voor alle kledingstukken, ook voor uw water- en winddichte kledingstukken. De verpakking bevat 12 wasbeurten, terwijl dit er eerst 10 waren. Verder worden de was-en impregneermiddelen nu verpakt in nieuwe flessen, gemaakt van Ocean Waste Plastic. Deze veranderingen zorgen ervoor dat Granger's een milieuvriendelijker merk wordt. 

Productspecificaties

  • Houdt uw kleding water- en vuilafstotend
  • Geschikt voor alle kleding
  • Bevat 12 wasbeurten 

PFC vrij/Eco Finish

De Grangers Clothing Repel is geproduceerd zonder het gebruik van milieuverontreinigende fluorkoolstoffen (PFC's). Het gebruik van PFC’s in de textielafwerking zorgt ervoor dat kleding water-, vuil- en vetafstotend wordt. In de Cloting Repel is er gebruik gemaakt van een alternatieve afwerking zonder het gebruik van PFC’s. Hierdoor is het product water- en vuilafstotend. Alleen een olie afstotende werking kan momenteel nog niet bereikt worden met een PFC-vrije afwerking. 

Blue Sign

Het BlueSign label geeft aan dat er in het productieproces geen schadelijke stoffen zijn gebruikt. Bedrijven met een BlueSign label worden verplicht om een duurzaamheidsplan te maken met aandacht voor waterverbruik, energieverbruik en afvalbeheer. BlueSign heeft ook richtlijnen voor veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, maar daar wordt niet specifiek op gecontroleerd. 

Specificaties

Fles inhoud (ml)300
Soort onderhoudsproductImpregneermiddel kleding
Aanbevolen combinatie
Onderhoudsmiddelen

Kom kijken in de winkel 

Niet goed wetend welke onderhoudsmiddelen het beste passen bij uw kledingstuk? Wees welkom in onze winkel in Alblasserdam. Wij adviseren u met alle passie welk onderhoudsmiddel u het best kunt gebruiken en op welke manier!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel