< Terug

Odlo Parka Halden S-Thermic Herenjas

De Halden s-thermic is een herenparka van Odlo, die perfect is voor wandelingen. Deze parka is niet alleen gemaakt om functioneel te zijn, maar ook om er stijlvol uit te zien. 

Meer details

€ 279,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
ca 3 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Lichtgewicht
  • Veel opbergruimte door de 4 zakken
  • Minder geschikt voor warme dagen

Omschrijving Odlo Parka Halden S-Thermic Herenjas

De Halden s-thermic is een herenparka van Odlo, die perfect is voor wandelingen. Deze parka is niet alleen gemaakt om functioneel te zijn, maar ook om er stijlvol uit te zien. De parka is geïsoleerd op plekken waar je het nodig hebt, waardoor hij ademend is. Ook blijf je hierdoor droog in lichte regen. Verder bevat de parka 4 zakken in totaal, 2 handzakken/zijzakken met rits, een binnenzak met rits en een borstzak. Deze jas is gemaakt van 100% gerecycled polyester. 

Producteigenschappen

  • Ademend
  • Waterafstotend
  • Meerdere zakken
  • Gerecycled materiaal

Materialen

Gerecycled polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Polyester is helaas niet biologisch afbreekbaar maar wel recyclebaar. Bij goed gebruik en onderhoud van het product gaat het wel langer mee waardoor het product op de lange termijn duurzaam is. Gerecycled polyester is hierdoor een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief.

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

Soort jasParka
Kleur (basis)Groen
EigenschappenAdemend, Lichtgewicht, Waterbestendig
Aantal zakken4
GebruikWandelen
MateriaalGerecycled polyester
Ook gedacht aan?
Alternatieven
Rab Kinetic Alpine 2.0 Jacket herenjas

Rab Kinetic Alpine 2.0 Jacket

Soort jasHardshell
SeizoenHet hele jaar door
Twee/drielaags constructieTweelaags
Kleur (basis)Zwart
Capuchon Ja
€ 329,95
Bekijk product
Outdoor herenjassen

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Een échte outdoor jas is vaak geen kleine uitgave. Wij begrijpen dat de jas dan ook aan alle verwachtingen moet voldoen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel