< Terug

Jack Wolfskin Basic Neckgaiter

De Basic Neckgaiter is een lichte, comfortabele col van Jack Wolfskin. Deze col is op veel verschillende manieren te gebruiken, ademt goed en is sneldrogend.

Meer details

€ 19,95

Hoe bepaal ik mijn maat?
:
Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Ademend
  • Sneldrogend
  • Multifunctioneel
  • Niet van gerecycled materiaal

Omschrijving Jack Wolfskin Basic Neckgaiter

De Basic Neckgaiter is een col van Jack Wolfskin. Deze lichte col kan beschermen tegen wind, zon of kou en is goed te gebruiken als sjaal, haarband en hoofddoek. Het naadloze ontwerp zorgt ervoor dat de col zeer comfortabel is in het gebruik. Daarnaast heeft deze col een goed ademend vermogen en is deze sneldrogend. De Jack Wolfskin Basic Neckgaiter is gemaakt van 100% polyester en weegt 35 gram. 

Producteigenschappen

  • Multifunctioneel
  • Naadloos
  • Comfortabel 
  • Ademend
  • Sneldrogend
  • Gewicht: 35 gram

Materialen

Polyester

Polyester is een synthetisch materiaal dat gemaakt wordt uit aardolie. Het is een duurzame, gladde stof die zacht aanvoelt. Daarnaast is het licht van gewicht, hoeft het niet gestreken te worden en droogt het snel. Een nadeel van polyester is dat het vocht niet goed opneemt en niet erg warm is.

Technologieën

Fair Wear Foundation

Fair Wear Foundation zet zich in voor betere arbeidsomstandigheden. Hiervoor hebben ze een gedragscode ontwikkeld. Bedrijven die aangesloten zijn bij Fair Wear Foundation moeten zich inzetten om de arbeidsomstandigheden te verbeteren. 

Specificaties

Kleur (basis)Sangria Red, Sangria Red 51, Zwart
Gewicht (gram)35
Materiaal100% Polyester
Outdoor kleding accessoires

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

De juiste outdoor accessoires zijn net zo belangrijk als goede outdoorkleding. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u te adviseren over welke accessoires het beste passen bij uw favoriete outdooractiviteit. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Een tekenbeet voorkomen en behandelen
Een tekenbeet voorkomen en behandelen

In bossen en grassen ligt de teek op de loer. We geven je tips hoe je een tekenbeet kan voorkomen en hoe je een beet moet behandelen. 

Lees het volledige artikel
Zo strik je de veters van je wandelschoenen
Zo strik je de veters van je wandelschoenen

Ken jij deze strik- en rijgtechnieken al? Wij helpen je voor meer wandelcomfort!

Lees het volledige artikel