< Terug

Thermarest Airhead Down L kussen

Thermarest Airhead Down L kussen Bekijk groter

De Thermarest Airhead Down L kussen is een heerlijke ondersteuning voor tijdens het slapen die het hoofd goed isoleerd en zorgt voor stabiliteit. 

Meer details

€ 76,95

Of haal het op in onze winkel in Alblasserdam. Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Isolerend
  • Goede stabiliteit

Omschrijving Thermarest Airhead Down L kussen

De Thermarest Airhead Down L kussen is een heerlijke ondersteuning voor tijdens het slapen. Door de opblaasbare kern is het een stabiel kussen. Ook kan het kussen goed in de buitenlucht gebruikt worden door de toegevoegde hoes van polyester dat gevuld is met dons. Dit zorgt ervoor dat je geen last krijg van de eventuele kou van de nacht. De hoes is wasmachinebestendig. Het kussen is op te vouwen tot een klein formaat waardoor het geen moeite is om het kussen mee te nemen in je bagage. Het kussen is zo gemaakt dat het eventueel zou kunnen worden opgeborgen in de kap van de slaapzak. 

Productspecificaties:

  • Isolerend 
  • Stabiel 
  • Gewicht: 210 gram
  • Dikte: 10 cm
  • Afmetingen: 32 x 46 cm 
  • Materiaal: Polyester, dons

Specificaties

Gewicht (gram)210
Isolatie materiaalDons
Afmetingen32 x 46 cm
MateriaalPolyester
Dikte10 cm
Outdoor kussens

Kom kijken in Alblasserdam!

Durft u de gok van het online kopen niet aan, omdat u niet goed weet of dit outdoor kussen echt goed ligt? Onze medewerkers staan in onze winkel voor u klaar!  Onze medewerkers luisteren naar uw wensen en geven zo een mooi en passend advies. Zo kunt u op reis heerlijk gaan slapen!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel