< Terug

Ivanhoe UW Agaton Mountain

Ivanhoe UW Agaton Mountain herenshirt Bekijk groter

De Ivanhoe UW Agaton Mountain is het ideale shirt voor al uw outdooractiviteiten. Het shirt is niet alleen stijlvol, maar ook erg comfortabel, waardoor u dit shirt urenlang kunt dragen!

Meer details

€ 94,95

:
ca 6 werkdagen levertijd Deze maat/kleur combinatie is helaas niet beschikbaar, kies een andere kleur of maat of neem contact met ons op.

Plus- en minpunten

  • Stijlvol
  • Geurwerend
  • Neemt vocht lastig op

Omschrijving Ivanhoe UW Agaton Mountain

De Ivanhoe UW Agaton Mountain is een comfortabel shirt voor heren. Dit shirt heeft een stijlvolle opdruk, waardoor dit shirt ook geschikt is om te dragen tijdens uw dagelijks leven, naast al uw outdooractiviteiten. Het shirt is volledig gemaakt van merinowol, waardoor deze vochtgeleidend en geurwerend is. Hierdoor hoeft u het shirt niet elke keer te wassen als u het gedragen heeft. Kortom, bent u op zoek naar een comfortabel en stijlvol shirt, dan is de Ivanhoe UW Agaton Mountain ideaal voor u!

Productspecificaties

  • Comfortabel
  • Stijlvol
  • Geurwerend
  • Vochtgeleidend
  • Materiaal: merinowol

Materiaal

Merinowol

Merinowol is afkomstig van merinoschapen en staat algemeen bekend om de hoge kwaliteit. Merinoschapen hebben veel meer haartjes dan andere schapen. Per vierkante meter groeien ongeveer tien keer zoveel haartjes als bij een gemiddeld schaap. De wol is hierdoor dunner en langer, voelt heel zacht aan en kriebelt niet. Merinoschapen leven in gebieden met grote temperatuurschommelingen van -20 ºC tot ruim 35 ºC. Hun vacht werkt warmteregulerend. Hierdoor houdt merinowol u warm in de kou, maar ademt het goed. Daarnaast heeft merinowol een uitstekende vochtregulerende en zelfreinigende werking, waardoor u niet snel last krijgt van transpiratieplekken en -geuren op uw kleding.

Specificaties

SeizoenHerfst, Lente, Zomer
Kleur (basis)Grijs
CapuchonNee
EigenschappenAdemend, Comfortabel, Stijlvol
Wasmachine bestendigJa, maar niet in droger
GeslachtDames
MateriaalMerinowol
PasvormRegular Fit
HalsRonde hals
Lengte mouwenKort
Soort kledingstukShirt met korte mouw
Outdoor shirts heren

Kom passen in onze winkel in Alblasserdam!

Wat een fijn outdoor shirt is, is een persoonlijke keuze. Hij moet goed passen: niet te strak of los en op de taille en borst moet het precies goed vallen. In onze winkel staan onze wandelspecialisten voor u klaar om u hierin te adviseren. Daarom Antilope Outdoor!

Reviews

Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl
Wandelen, fietsen en kanoën in Nederland met mooisteroutes.nl

Op mooisteroutes.nl vind je een groot...

Lees het volledige artikel
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse
Tips voor de Nijmeegse 4Daagse

Loop jij mee met de 4Daagse? We hebben een aantal handige tips voor je om je goed voor te bereiden op dit intensieve wandelevent. Succes!

Lees het volledige artikel